Select Page

Naša tv počinje s emitiranjem u ponedjeljak u 17.30 sati!

Naša tv počinje s emitiranjem u ponedjeljak u 17.30 sati!

Program Naše TV počinje s emitiranjem u ponedjeljak, 14. ožujka s početkom u 17. 30 sati, a prva emisija koja će biti emitirana nosi naziv „Dobar dan Hercegovino“, najavljeno je jučer na press konferenciji održanoj u Mostru, u prostorijama Naše tv.

Na press konferenciji obratili su se direktorica Naše tv Željka Kvesić, glavna urednica Hloverka Novak – Srzić i izvršni producent Ivan Cigić.

slika 2

Direktorica Željka Kvesić je kazala su Našu tv osnovali gospodarstvenici iz HNŽ- a, ZHŽ-a i HBŽ-a, koji svoje vlasništvo ostvaruju slijedom uplate i ulagačkog kapitala, na osnovu čega je stvoren ravnopravan odnos među ulagačima.“Kvalitetan program ćemo uspjeti stvoriti zahvaljujući našoj kvalitetnoj tehničkoj i novinarskoj ekipi. To je 24 mladih ljudi, od kojih je 14 novinara koji svojim profesionalnim pristupom žele objektivno, pravovremeno i točno informirati, te pozitivno utjecati na društvene pojave.“
Glavna urednica Hloverka Novak – Srzić je kazala da će pojavom Naše tv biti popraćen ovaj dio BiH koji je godinama bio zanemaren. Kazala je da je „Naša tv u nekom smislu javna lokalna televizija. Javna govorim u tom smislu što program emitiramo na hrvatskom jeziku koji je godinama zanemaren u javnom medijskom servisu. Mislim da će to uskoro biti ispravljeno, na korist svih konzumenata medijskih sadržaja.“ Istaknula je da će televizija biti neovisna o bilo kakvim političkim opcijama.

slika 3

Izvršni direktor Ivan Cigić najavio je tri sata vlastitog programa dnevno, kako iz studija tako i s terena. Nakon emisije “Dobar dan Hercegovino” bit će emitiran Dnevnik u 19:00 sati i dijaloška emisija u 20.00 sati. Ostatak programa bit će ispunjen video spotovima i reklamama. Naša TV s vremenom planira proširenje programa novim sadržajem svakog mjeseca. Kazao je da je namjera pokretanja Naše tv bila da Hrvati u BiH budu informirani o svim događajima diljem Hercegovine. „Želimo da stanovništvo ovih prostora bude upoznatije s događajima u Posušju, Grudama i drugim općinama, nego s događajima u Bjelovaru“, slikovito se izrazio Cigić. „Ono što je važno i ono što ćemo pokušati je program uživo kako iz studija tako i s terena. Zahvaljujući tehničkoj potpori koju smo ostvarili, u mogućnosti smo se uključiti iz bilo kojeg djela regije kojoj pripadamo. Mislim da je to jedna od prednosti koju ćemo vrlo rado koristiti.“ – istaknuo je Cigić.

slika 1

Podsjetimo, program Naše tv počinje s emitiranjem u ponedjeljak u 17.30 sati, a možete je pratiti putem kablovskih operatera Home TV I Telemach

Posušje.net/Foto: ABCportal.info, Fena

OGLASI

Loading