Select Page

SAJAM VJENČANJA: Sve za vjenčanja na jednom mjestu

SAJAM VJENČANJA: Sve za vjenčanja na jednom mjestu

Idući vikend, 12. I 13.3.2016., na predivnoj lokaciji Herceg Etno Sela u Međugorju održava se 6. Sajam vjenčanja, nezaobilazno mjesto za sve mladence koji se pripremaju izreći “Uzimam”.

Probrani izlagači predstavit će najnovije kolekcije vjenčanica, svečanih odijela i večernjih haljina. Tako ćemo na modnim revijama moći vidjeti predstavljanja salona vjenčanica “Diamond Bride” čiju je haljinu obukla Ivana Marić za potrebe snimanja vizuala 6. Sajma vjenčanja, “La Perla”, “Bakus Sposa” i “Unique Love” koji će po prvi puta predstaviti kolekciju unikatnih vjenčanica od čipke. Modele večernjih haljina će predstaviti “Krie design” , “Andrea Zvono” I Ivica Skoko. Mladoženje će svečana odijela moći izabrati među modelima “Martin Arbanas”, “Di Caprio by Varteks” I “Cesar’s”.

Za make up manekenki na revijama biti će zadužen tim Tatjane Ivanković iz “Allure akademije” a za frizure Frizerski salon “Stilleto by Emerik Gudelj”.

I ove godine, dugogodišnji partner Sajma, “ Masline Mostar” održati će cvjetne radionice u suradnji s “Oasisom” vodećim proizvođačem cvjećarskih spužvi na našem tržištu te Markom Pollakom iz cvjetnog ateliera “Pollak” iz Zagreba. Marko Pollak svojim je prepoznatljivim, romantičnim, cvjetnim dizajnom oplemenio mnoga zagrebačka vjenčanja te će na cvjetnoj radionici predstaviti svoje viđenje modernog vjenčanja za ovu sezonu!
Svoj cvjetni dizajn predstavit će i, svima poznat, “Cvjetni atelier Hedera”, koji nas svake godine oduševe novitetima dekoriranja vjenčanja. Sve sitne detalje I ukrase za vjenčanje možete pronaći na promotivnom štandu “Lumen-a”.

Kako biste svoju liniju doveli do savršenstva pred vjenčanje, tu je “Slim line” .

Ukoliko ste još u potrazi za mjestom gdje ćete održati svoje svadbeno slavlje Herceg Etno selo priprema posebnu ponudu s kojom ne možete pogriješiti . Na njihovom promotivnom prostoru možete uživati u domaćem pršutu, božanstvenim slasticama a zabavljat će vas I nekoliko glazbenih sastava.
Po prvi puta ove godine predstavit će nam se “Ljetnikovac Radobolja” koji će vas očarati romantičnim ugođajem svečane dvorane I bogatom ponudom za vaš dan vjenčanja.

plakat-0307216

Za sladokusce I slatke stolove pobrinut će se “Čokolada Mostar” koji će se predstaviti nadaleko poznatim pralinama I macaronima ali I ostalim slasticama, kao I San Marino, poznat po izradi predivnih svadbenih torti. Za one koji žele biti drugačiji tu je i “Čoko logo” s posebnom ponudom slatkih, čokoladnih pozivnica za vjenčanja kao I zahvalnica, te poklončića od ukusne čokolade.

Iz popisa izlagača svakako bismo još izdvojili ponude zlatarni “Seiko”, “S&M” te “ZAKS” na čijim vas promotivnim štandovima čeka VAŠE vjenčano prstenje!

Posebni dani u životu zaslužuju I poseban, luksuzan prijevoz. Tako će svoju ponudu predstaviti I “Luksuzna vjenčanja Rent a car” u čijoj “ergeli” ćete zasigurno pronaći idealan automobil za dolazak na vjenčanje.

“CryoSave” je vodeća europska i svjetska porodična banka matičnih ćelija” na ovogodišnjem će Sajamu posebnu pažnju posvetiti edukaciji žena o značaju prevencije raka dojke i raka jajnika, zahvaljujući kompaniji Genoma testovi koja će predstaviti Serenity test – najnapredniji genetski test za rano otkrivanje genetske predispozicije za rak dojke i rak jajnika. Svakako posjetite njihovo promotivno mjesto I educirajte se, jer rak dojke je najsmrtonosniji rak kod žena, dok je rak jajnika peti najčešći rak kod žena. Treba misliti unaprijed!

Zauređenje vašeg doma pobrinut će se naš sponzor “Konzum” koji će se predstaviti s K plus proizvodima te “Duga tehna” u čijoj ponudi možete pronaći dekoracije za modern prostore .

Već tradicionalno, 6. Sajam vjenčanja ima I humanitarni karakter te će se na Humanitarnoj modnoj reviji, koja će se održati u subotu, 12.3.2016. godine, skupljati novac za “Majčino selo” iz Međugorja.

Sva događanja, iz bogate satnice ovogodišnjeg Sajma, svojim aparatom zabilježiti će Mate Zemljić iz Studija “WAF” I tako stvoriti trajne uspomene I s ovog Sajma. A vi ćete svoje uspomene sa Sajma moći zabilježiti u “Fotkaoni” gdje ćete u njihovom foto kabini uz razne foto dodatke moći isprobati novo uslugu na našem tržištu, te unajmiti photobooth za svoje vjenčanje!

Svi mladenci, koji na samom Sajmu žele sudjelovat u nagradnoj igri Sajma, bogatoj nagradama., potrebno je da se prijave na facebook stranici Sajma-
Sva pravila ali I sve detalje o samom Sajmu potražite na službenoj Facebook stranici Sajma!

OGLASI

Loading