Select Page

PRIOPĆENJE I POZIV NA IZBORE NAČELNIKA BAGE

PRIOPĆENJE I POZIV NA IZBORE NAČELNIKA BAGE

Poštovani žitelji općine Posušje, s obzirom kako se u nedjelju 15. studenog održavaju lokalni izbori za Općinsko vijeće i načelnika te s obzirom kako se moje ime u tijeku predizborne kampanje često spominjalo od strane raznih političkih subjekata, medija i pojedinaca, želim vas izvijestiti o sljedećem:

Ja svoj drugi mandat privodim kraju te sa suradnicima završavam sve one aktivnosti i projekte koje mogu stići završiti, a mnogi su pred samim krajem.  Na ovim izborima se ne nalazim se ni na jednoj listi ni jednog političkog subjekta,  a  pred samu predaju ove dužnosti žiteljima Posušja ću nastojati o svemu podnijeti svojevrsno izvješće o radu i svim događanjima unutar oba mandata.

Ono što već sada moram posebno istaknuti je to da je sadašnji predsjednik Općinskog vijeća, gospodin Ivan Lončar ponovno nositelj liste HDZ-a BiH. On je bio moj najbliži suradnik tijekom ova dva mandata i vjerujem da je opravdao i vaše dosadašnje povjerenje, te da zaslužuje novo.

Moj svjetonazor i moje političko opredjeljenje i pripadnost su uvijek bili uz Hrvatsku demokratsku zajednicu BiH kojoj politički pripadam i unutar koje mislim i dalje djelovati, politički i operativno jer smatram da mogu još mnogo dati u politici, kako u smislu energije, znanja, svježine, ali i pravičnosti. Sve to uz puno uvažavanje i svih ostalih političkih aktera koji drugačije promišljaju politiku, a sve za dobrobit našeg hrvatskog naroda te svih ostalih koji žive na ovim područjima.

Pošto  ovaj put nisam u izbornoj utrci, ovim putem se ograđujem od bilo kakvih  predizbornih  kombinacija, ponuda i pokušaja korištenja mog imena od strane drugih političkih opcija i kandidata. U svom sam se radu uvijek trudio biti obziran prema svakome,  a  određeni pokušaji uvlačenja mog imena nisu politički korektni niti korisni onima koji to pokušavaju.  Ja sam na poziciju načelnika općine Posušje došao, cijelo vrijeme bio,  a i otići ću uzdignuta čela. 

Iako će se ovi izbori odvijati po posebnim pravilima i uz dosta poteškoća zbog pandemije, pozivam vas da uz sve propisane epidemiološke mjere iskoristite svoje građansko pravo te izađete na izbore,  a sve to kako bi u demokratskom ozračju i slozi nastavili razvijati svima nam drago Posušje.

OGLASI

Loading