Select Page

Ni lapača, ni kompromitirani daidža, ni provokacije! Čović je razmontirao Acu Stankovića u njegovoj emisiji!

Ni lapača, ni kompromitirani daidža, ni provokacije! Čović je razmontirao Acu Stankovića u njegovoj emisiji!

Prvi čovjek Hrvata u BiH, predsjedatelj Predsjedništva, HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora gostovao je danas u emisiji Aleksandra Stankovića “Nedjeljom u 2”.

Svima je poznato da je Stanković izuzetno moćan voditelj, provokator koji često antihrvatskom retorikom dovodi emisiju na rub gledljivosti. Tako je nedavno Domovinski rat proglasio građanskim ratom, čime je razljutio branitelje i sve iskrene Hrvate. Niz je primjera kako Stanković radi kontra Hrvatske, ali da je jedan od najboljih voditelja, i to je istina.

U većini razgovora on je taj koji dominira, koji izbacuje sugovornike iz takta, neki mu čak i odu iz emisije (Ivica Pernar), neki počnu prijetiti (Zdravko Mamić), ali kod svih izazove neku reakciju.

Danas je u svojoj emisiji ugostio Dragana Čovića, lidera Hrvata u BiH. Čak nekoliko puta, Stanković je Čovića pokušao dovesti u kontekst ratnih zločina, pokušao ga je i optužiti nekoliko puta jer je, navodno, Čović angažirao logoraše da rade oko Soko zrakoplovstva, pa je onda s lapačom Dianom Zelenikom, ženom koja poskupljuje gorivo u BiH samo da bi njoj došla IKEA, pokušao omalovažiti Dragana Čovića kao lidera Hrvata, onda je preko fra Mile Babića, daidže iz Sarajeva o kojem bi uskoro mogao biti objavljen kompromitirajući materijal pokušao zadati završni udarac Draganu Čoviću, ali, jednostavno, prvi čovjek Hrvata ostao je smiren, te je odgovorio na sva pitanja onako kako najmoćniji državnici odgovaraju. Premda, teško je se ne zapitati gdje je HTV pronašao onakve sugovornike.

Stanković, unatoč tome što je htio i što je uspjevao potpuno iziritirati svoje sugovornike, natjerati ih da izgube moć govora, s Čovićem to nije uspio. Prvi čovjek Hrvata obranio je dignitet svog naroda i unatoč svim protivnicima ostao dosljedan hrvatskoj politici s ciljem promjene izbornog zakona u BiH i obrane Domovinskog rata, Herceg Bosne i svih njenih vrijednosti.

Grude.com

OGLASI

Loading