Select Page

NOGOMET PONOVNO ŽIVI U POSUŠJU, KLUB PRIVUKAO MNOGE SPONZORE!

NOGOMET PONOVNO ŽIVI U POSUŠJU, KLUB PRIVUKAO MNOGE SPONZORE!

Dva tjedna su prošla otkako je se spustila zavjesa na Drugu ligu FBiH-Jug, a prvi kroz cilj prošao je klub iz Posušja- HŠK Posušje.

Aktualni jesenski prvak proletio je prvi kroz cilj i skupio tri boda više od prvog pratitelja FK Klis iz Butorović polja. Igrači i struka su na zasluženom odmoru do kraja prvog mjeseca sljedeće godine, ali sad tek počinje “borba” za čelnike HŠK Posušje i ljude u klubu. Kao što ste mogli primijetiti klub s Mokrog Doca nakon pauze uhvatio se velikog posla i počeli su pregovori sa mnogim sponzorima. Svakodnevno na svojim službenim stranicama klub predstavlja sponzore javnosti. Nakon mnogo godina šutnje aktualna uprava na čelu s Dariom Sesarom vratila povjerenje posuškog gospodarstva i veliki odaziv sponzora je nakon osvajanja jesenske titule.

Posljednji prvak Herceg-Bosne putem svojih službenih stranica je predstavio zlatne, srebrene i brončane sponzore, a u prosincu se očekuje i predstavljanje generalnog sponzora kluba. Ove posuške kompanije podržale su rad aktualne uprave kluba i one žele sljedeće sezone HŠK Posušje gledati u prvoligaškom jatu, a to su: Šišović d.o.o Rakitno, KTM Brina d.o.o, Rudnici Boksita d.o.o, Central osiguranje d.o.o. Miviko d.o.o, LončarPlast d.o.o, Prodajni centar Oli, Prodajni centar Divna, Sportski centar Adeo, BinVest d.o.o.

Iz kluba su nam kazali kako se pregovara s mnogi sponzorima ne samo iz Posušja, već i okolice. Vjera u nogomet u Posušju se vratila, a navijači ponovno žive za klub. Uprava pravi kvalitetnu “podlogu” za sljedeću godinu i toliko očekivanu Prvu ligu FBiH, a cilj kluba i aktualnog predsjednika je bio jasan i na početku sezone, da klub svoj jubilarni sedamdeseti rođendan želi dočekati u društvu federalnih prvoligaša.

Također, klub je pokrenuo i prodaju dresova, koja je u klubu donijela odličnu zaradu i promociju, a za svoje vjerne navijače klub je pripremio mnoštvo iznenađenja uoči Božića i Nove Godine. Posebno će biti zanimljivo pratiti što je klub pripremio svojim navijačima za sedamdeseti rođendan kluba. Sprema li se prava nogometna fešta na ljeto? Stiže li neki veliki klub na Mokri Dolac? Mnoga su pitanja koja kruže ovih dana, ali jedno je sigurno nogomet se vratio na Mokri Dolac i nogomet ponovno živi u gradu podno Radovnja. Ubrzo se bliži i godišnja skupština kluba, kada će aktualni predsjednik kluba iznijeti financijsko izvješće kluba i predstaviti daljnje korake u podizanju posljednjeg prvaka Herceg-Bosne iz pepela. Čeka nas uistinu vesela i uzbudljiva nogometna priča na Mokrom Docu u 2020.godini.

Posuski.info

OGLASI

Loading