Select Page

NOGOMETNI SUSRET PRIJATELJSTVA: Veterani Rakitna ugostili prijatelje iz Kutjeva

NOGOMETNI SUSRET PRIJATELJSTVA: Veterani Rakitna ugostili prijatelje iz Kutjeva

U prošlu subotu veterani nogometnog kluba Rakitno ugostili su svoje stare prijatelje iz Slavonije – nogometnu ekipu veterana iz Kutjeva.

U jednoj prelijepoj i pravoj prijateljskoj utakmici koja se odigrala na zelenom travnjaku stadiona Mokri dolac u Posušju, bolji i uspješniji u ovoj utakmici bili su igrači domaće momčadi, veterani Nk Rakitno.

IMG-20171023-WA0001

Rakićani su pogocima; Marija Markote, Šimuna Reze – Šime ( koji je ujedno proglašen igračem utakmice) i Dane Pavkovića pobjedili rezultatom 3:1 goste iz ravne Slavonije.

Ovaj susret starih i dobrih prijatelja, od kojih su mnogi i rodbinski vezani, već se nekoliko godina tradicionalno održava naizmjenično u Rakitnu i u Kutjevu.

IMG-20171023-WA0004

Prijateljsko druženje nakon nogometne utakmice nastavljeno je na slikovitom Blidinju u prelijepom ambijentu restorana „Staza“ gje su se svi okupljeni uz tradicionalnu hercegovačku trpezu, veselili i pjevali, do ranih jutarnjih sati.

Sve pohvale za gostoprimstvo i organizaciju na račun domaćina uputili su gosti i Kutjeva, uz poruku „Vidimo se uskoro u Slavoniji“

Posušje net.
Mladen Bešlić

OGLASI

Loading