Select Page

Nova poslovnica Hrvatske pošte u Ljubuškom 

Nova poslovnica Hrvatske pošte u Ljubuškom 

Hrvatska pošta (HP) Mostar otvorila je novu poslovnicu u Ljubuškom u kojoj je ponuđen cijeli asortiman poštanskih i financijskih usluga. Moderniji izgled poslovnice i kvalitetna infrastruktura, kojima će se odnos pošte i korisnika podići na višu razinu, omogućavaju pružanje svih postojećih kao i novih usluga koje pošta namjerava u budućnosti nuditi kroz svoju mrežu. Novo strateško usmjerenje Hrvatske pošte Mostar je vrhunska usluga u modernim poslovnim objektima.
Također, šaltersko poslovanje u usluživanju građana odvojeno je od usluživanja poslovnih subjekata kroz organizacijski dio Dostava koji će pružati usluge dostave i isporuke paketa, pismovnih pošiljaka i Brze pošte. Na ovaj način pošta otvara veće kapacitete za dostavu pošiljaka, paketa i Brze pošte za poslovne korisnike te postavlja kontrolirani sustav za isporuku pošiljaka po uzoru na najmodernije svjetske poštanske operatore.
Poslovnica Hrvatske pošte Mostar u Ljubuškom prva je poslovnica ovog tipa u kojoj su u potpunosti odvojeni usluživanje građana i usluživanje poslovnih korisnika. U narednom razdoblju, sukladno mogućnostima, nastojat ćemo ovaj model primijeniti u svim poslovnicama Hrvatske pošte Mostar.
Predsjednik uprave HP Mostar Mate Rupčić i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić presijecanjem vrpce su svečano otvorili ovu novu poslovnicu. Svečanom otvorenju su, uz ostale članove Uprave Hrvatske pošte Mostar, nazočili i predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić, ministar financija Zapadnohercegovačke županije Toni Kraljević te gosti iz Zagreba Mario Bebić, direktor Divizije mreža Hrvatske pošte i Željko Zorica, član Nadzornog odbora HP Mostar.

 

OGLASI

Loading