Select Page

Nova uprava Taekwondo kluba Poskok

Nova uprava Taekwondo kluba Poskok

U petak 05.02.2016 godine u prostorijama Taekwondo kluba „Poskok“ održala se izborna Skupština Taekwondo kluba „Poskok“.

Za predsjednika kluba članovi su ponovno potvrdili dosadašnjeg predsjednika Petra Bobana, a za članove upravnog odbora izabrani su Marinko Bešlić, Zdravko Bešlić, Zvonko Landeka, Draželjko Tokić, Mario Boban i Marin Crnogorac. Za tajnicu kluba izabrana je Kristina Čamber, a predsjednik skupštine kluba u sljedeće četiri godine biti će Andrija Jukić. Na skupštini su doneseni mnogi zaključci koji bi Klub dignuli na još veću razinu pa će se tako Upravni odbor između ostalog aktivirati u osiguravanju sredstava za normalno funkcioniranje kluba. Od početka veljače klub je bogatiji za jednog trenera koji će se više posvetiti mlađim dobnim skupinama. Radi se o Antoniu Jaži koji iza sebe ima uspješnu natjecateljsku karijeru u taekwondou, više puta je bio prvak na prvenstvima Države i na međunarodnim turnirima, te još uvijek je aktivan kao natjecatelj. Klub je u 2015 godini krenuo sa radom u posuškom Viru, a u bližoj budućnosti planira se pokretanje još sekcija izvan centra Posušja.

FP1_5543 ok

Klub trenutno broji više od 120 aktivnih članova od 4 do 23 godine od kojih se 5 njih priprema za polaganje crnog pojasa koje će se održati u Posušju krajem veljače. Kalendar aktivnosti Kluba za 2016. godinu je prepun događanja pa osim domaćinstva organizacije otvorenog prvenstva Federacije BiH, koje će se održati 23.04.2016 u Posušju, poskoci planiraju nastupiti na dvadesetak natjecanja u zemlji i inozemstvu. U klubu će se nastaviti raditi na usavršavanju trenerskog kadra sudjelovanjem na seminarima i konferencijama za trenere te školovanju na Sveučilišnim studijima za sportske trenere. Planira se ponovno organizirati klupski ljetni kamp na moru i višednevne jesenske visinske kondicijske pripreme za natjecatelje. Uprava kluba se zahvaljuje svima koji su u proteklih trinaest godina bili uz Klub i na bilo koji način pomogli da izraste u ono što je danas u nadi da će dosadašnji rad i rezultati koji su do sad ostvareni motivirati sve one koji to mogu da nastave pomagati Klubu u ostvarivanju još boljih rezultata.

Posusje.net

OGLASI

Loading