Select Page

Novaku Đokoviću vratili Vizu, održao prvi TRENING!

Novaku Đokoviću vratili Vizu, održao prvi TRENING!

Nakon višesatne rasprave sudac Anthony Kelly pročitao je odluku kojom ukida odluku da se Đokoviću ukine viza i nalaže vladi da plati troškove, javlja Guardian.

Prema odluci Đoković treba biti oslobođen iz pritvora u roku od 30 minuta i da mu se vrate putovnica i osobne stvari. No, to nije kraj. Suđenje je opet prekinuto. U međuvremenu je sudac rekao da je Novak slobodan narednih 30 minuta, a Vlada može iskoristiti svoju moć da mu ukine vizu i zabrani dolazak u Australiju na 3 godine.  Ministar imigracije  Alex Hawke i dalje ima moć novim koracima zatražiti ponovno ukidanje Novakove vize i daljnju deportaciju iz Australije kao i zabranu povratka na tri godine.

Državni odvjetnik, Christopher Tan, rekao je kako Ministar ima ‘osobnu moć poništenja’ iako je sudac Anthony Kelly sada donio potpuno drugu odluku. Đoković se od srijede nalazio u imigracijskom pritvoru koji su mu odredile vlasti Australije, gde je čekao suđenje povodom žalbe koju je uložio na odluku o ukidanju vize. Tenisač je 5. siječnja uložio žalbu, a njegovi odvjetnici su priopćili sudu da je Đoković preležao covid 16. prosinca.

vecernji.ba

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading