Select Page

NOVI MASAKR U SRBIJI: Najmanje 8 ubijenih kod Beograda

NOVI MASAKR U SRBIJI: Najmanje 8 ubijenih kod Beograda

U selu Dubona kod Mladenovca u Srbiji došlo je večeras do pucnjave u kojoj je, prema dosadašnjim informacijama, ubijeno osam ljudi, a ranjeno ih je još najmanje 15. Telegraf javlja kako je policija na terenu te da je opkolila Uroša B. (21) za kojeg se sumnja da je počinio navedena ubojstva. Navode kako je pobjegao automobilom nakon što je pucao iz vozila u pokretu. Također, Telegraf.rs je javio kako je desetero mrtvih, no službene informacije zasad još uvijek govore o osam mrtvih.

Policija je pokrenula akciju ‘Vihor’ i na teren poslala sve raspoložive snage. Dignut je i helikopter, na mjestu događaja je preko 20 policijskih vozila i preko 50 policajaca. Napadač ima i taoce.

Prema neslužbenim informacijama Uroš B. je u krvavi pir krenuo u Mercedesu iz sela Dubona, a zatim u Šepšin. Za sada se zna da je ubijen jedan policajac, također 21-godišnjak kao i ubojica. Ubijena je i policajčeva mlađa sestra, identiteti drugih stradalih još nisu poznati, ali među njima ima i djece.

Napadač je otvorio vatru na policiju u mjestu Šepšin gdje je opkoljen. Čuje se unakrsna vatra.

Potresne scene zabilježene su ispred Urgentnog centra u Beogradu gdje dovoze ranjene tijekom pucnjave kod Mladenovca. Kako javlja Blic, liječnici su pozvani da dođu u smjenu i pomognu kolegama koji trenutno zbrinjavaju ranjene.

OGLASI

Loading