Select Page

Novi trener Balajić uoči utakmice s Radnikom: Trebamo pomoć s tribina!

Novi trener Balajić uoči utakmice s Radnikom: Trebamo pomoć s tribina!

HŠK Posušje sutra u 16:30 na domaćem terenu igra utakmicu 9. kola Premijer lige BiH protiv Radnika iz Bijeljine koji se nalazi na posljednjem mjestu s 3 osvojena boda a Posušje je iznad njih s 5 bodova. A uoči te najvažnije utakmice dosadašnjeg djela sezone HŠK Posušje objavilo je ime novog trenera, on je Stipe Balajić koji se danas na konferenciji za medije obratio novinarima.

Evo što je rekao:

-U roku 24 sata smo se dogovorili da preuzmem ovu ulogu trenera, izuzetno mi je drago što sam tu u jednoj dobroj i zdravoj sredini. Nadam se da ćemo kroz rad iako je trenutno jako malo vremena za rad napredovati i pokušati učiniti što više u ovim utakmicama koje dolaze. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača koje pozdravljam doći do cilja koji smo zacrtali.

-Čim sam došao bacili smo se na analizu Radnika, radi se o kompaktnoj momčadi koja stoji iza lopte i pokušava brzu tranziciju, opasni su u tome i u fazi prekida a nedostatke i mene koje smo vidjeli ćemo ostaviti za nas.

-Naša ekipa je miks mladosti i iskustva, nažalost za sutra ne možemo računati na 4 vrlo važna iskusnija igrača ali nećemo tražiti alibi imamo 25 igrača, svi znaju igrati nogomet i evo im prilika za dokazivanjem.

-Pogledao sam Posušje u nekoliko utakmica u posljednje vrijeme, ima tu igrača koje sam trenirao tako da dobro poznajem ekipu. Što se tiče lige danas je sve dostupno tako da se brzo može doći do informacija, neke stilove igranja ekipa poznajem jer imam tu prijatelje trenere pa sam ih pratio a sve ekipe iskreno da baš dobro poznajem nisam ali tu smo na raspolaganju 24 sata i što prije ćemo sve pohvatati.

-Ne stvara mi pritisak mogući pad na dno ljestvice u slučaju poraza, od igrača tražim da se drže dogovora, da daju maksimum, da trče, da budu agresivni i da imaju želju a hoće li igrač pogoditi gol ili stativu ili pogoditi ubačaj iz dobre pozicije na to ja ne mogu utjecati. Uvjeren sam da možemo doći do 3 boda ali ne smijemo nikoga podcijeniti.

-Volim igrati brz i agresivan nogomet ali za to treba imati igrače. Što se tiče formacije, nju za sutra vjerojatno nećemo mijenjati jer sam tu prekratko.

Za kraj smo dobili informaciju da će trener sigurno nekih mjesec dana utakmice voditi s tribine dok se ne riješe problemi s radnom dozvolom.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading