Select Page

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima s područja općine Posušje

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima s područja općine Posušje

POZIV za prijavu svih poljoprivrednika koji se bave proizvodnjom pšenice, raži i ječma         

Sukladno Javnom pozivu za poticanje jesenske sjetve, objavljenom dana 25.9.2020. godine od strane Federalnog ministarstva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, obavještavamo poljoprivredne proizvođače sa područja općine Posušje, da se mogu prijaviti na preliminarnu listu, odnosno na poticaj za jesenju sjetvu u tekućoj 2020. godini.

Na temelju pristiglih prijava Općina će sastaviti listu korisnika za sufinanciranje prihvatljivih troškova i listu dostaviti FMPVŠ..

Prihvatljivi troškovi za poticaj su: nabavka sjemena, mineralnih đubriva i zaštitnih  sredstava za proizvodnju pšenice, raži i ječma.

Krajnji rok za prijavu je 9.10.2020. godine.

Prijave će evidentirati Služba za gospodarstvo, Odjel za gospodarstvo i razvoj općine PosušjeI kat, ured: 109a ili na telefon broj: 039/685-722, svakim radnim danom od 08:00 – 14:00 sati.

Kao dokaz za jesenju sjetvu biti će potrebno priložiti fiskalni račun o izvršenoj kupovini sjemena, mineralnih gnojiva i zaštitnih sredstava. Za poduzeća i obrte koji posluju putem računa potrebna je faktura i dokaz o plaćanju po fakturi za kupljeni repromaterijal, izdana na njihovo ime. Za fizičke osobe dovoljan je obični fiskalni račun na kojem je vidljiv prodavatelj te vrsta i cijena kupljenoga repromaterijala.

 Služba za gospodarstvo

Odjel za gospodarstvo i razvoj

OGLASI

Loading