Select Page

Obilazak gradilišta novog kružnog toka

Obilazak gradilišta novog kružnog toka

Općinski načelnik općine Posušje Branko Bago danas je posjetio gradilište gdje je u tijeku izgradnja novog kružnog toka na južnoj obilaznici, a dočekao ga je šef gradilišta Ivica Bošnjak. Kružni tok se gradi na križanju magistralne ceste M6 Posušje – Široki Brijeg – Mostar i regionalne prometnice Posušje – Grude.

Radovi napreduju ali ne dovoljnom brzinom zbog čega je načelnik odlučio posjetiti gradilište i vidjeti s kojim se problemima izvođač suočava, ukoliko ih ima.

Stanje na terenu je pokazalo pravu ozbiljnost situacije i izvođenja radova, usprkos velikoj frekventnosti ove dionice, izvođači se vješto nose s poteškoćama i novonastaloj regulaciji prometa, na što se i vozači još uvijek trebaju naviknuti.

Kako doznajemo, radovi su se trenutno usporili jer se radi na izmještanju instalacija, električnih kabela, telekomunikacijskih vodova, odvod oborinskih voda i sve što jedan moderan kružni tok treba imati.

Rasvjetna i ostala tijela su potrebna kako bi se smanjio rizik od prometnih nezgoda kojih je u prošlom vremenu bilo u većem broju zbog loše preglednosti za sudionike u prometu.

Ovaj kružni tok zajednički rade Općina Posušje, Direkcija Federalnih cesta i Županijska Uprava za ceste.

Ovim putem apeliramo i na vozače da uspore i poštuju trenutnu prometnu signalizaciju.

Ktok2015 2

Ktok2015 1

OGLASI

Loading