Select Page

Obilježavanje Međunarodnog dana srednjoškolaca

Obilježavanje Međunarodnog dana srednjoškolaca

U petak, 17. studenoga 2017. godine, Vijeća učenika Gimnazije fra Grge Martića Posušje i Srednje strukovne škole Posušje zajedno organiziraju obilježavanje Međunarodnog dana srednjoškolaca u vremenu od 11:30 do 14:30 sati u velikoj sportskoj dvorani. Inače, ovaj dan obilježava se u znak sjećanja na mirne prosvjede praških studenata protiv nacističke okupacije održane 17.11.1939. godine, kada je dio njih streljan bez prethodnog suđenja, a ostali su odvedeni u koncentracijske logore.

Na ovoj, trećoj po redu manifestaciji obilježavanja 17. studenoga, vijećnici su pripremili nekoliko natjecateljskih igara. Program počinje kvizom znanja, a zatim se u veselom tonu nastavlja igrama jedenje krafni i utrka u kolicima. Igre završavaju revijalnom nogometnom utakmicom između gimnazijalaca i strukovnjaka. Pobjednici igara bit će simbolično nagrađeni zahvaljujući sponzorima koji se uvijek rado odazovu događanjima u srednjoj školi, na čemu im od srca zahvaljujemo. To su za sada Oli prodajni centar Posušje, Smiley Posušje, Caffe gril Kamić, a ostale, s kojima Vijećnici još dogovaraju sponzorstva, spomenut ćemo u petak nakon održavanja manifestacije na školskoj web stranici i facebook profilu.

Pozivaju se svi učenici, roditelji i djelatnici škole da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju i trud članova Vijeća učenika, uložen u organizaciju obilježavanja njihovog dana, čime će podržati naraštaje kojima pripada naša budućnost.

gfgm-posusje.com

OGLASI

Loading