Select Page

ODLIČNIM NASTUPOM JELENE ROZGE I NENE MURIĆA ZAPOČEO PRVI BLIDINJE ZIMA FEST

ODLIČNIM NASTUPOM JELENE ROZGE I NENE MURIĆA ZAPOČEO PRVI BLIDINJE ZIMA FEST

Park prirode Blidinje je i ove godine jedno od najtraženijih mjesta za novogodišnje praznike, razlog više je veliki zimski festival “Blidinje Zima Fest”.

Održava se na skijalištu pod velikim grijanim šatorom s vrhuskim interijerom, rasvjetom te produkcijom. Festival će trajati tri dana gdje će nastupiti brojni domaći izvođači ali i oni s vrha zabavne.

Prvu večer sve prisutne je zabavljala Jelena Rozga, a nastup je upotpunio Neno Murić. Zabava je trajala do jutra, mnoštvo posjetitelja iz cijele regije uživalo je u popularnim hitovima. Organizatori su opravdali najavljeno, sve je bilo na vrhunskoj razini. Da noć bude još posebnija pobrinula se i sama priroda, mjesečina je obasjavala snježnu idilu cijelim Parkom.

Drugi dan festivala, na sam Doček Nove, nastupiti će DJ, Mokarski tamburaši, Valentino Perutina i grupa Noćni let. Treću večer sve prisutne zabavljat će jedan od najvećih zabavljača naše glazbene scene Jole, a program će upotpuniti DJ i naši dragi tamburaši prošireni i pojačani dodatnim instrumentima .

Blidinje.net

OGLASI

Loading