Select Page

Održan Godišnji koncert Glazbene škole Posušje

Održan Godišnji koncert Glazbene škole Posušje

Sinoć je u posuškoj kinodvorani održan Godišnji koncert Glazbene škole Posušje.

Otvorio ga je ravnatelj škole prof. Ljubo Begić. Uz pozdrave dobrodošlice, kratko se osvrnuo na školsku godinu na izmaku s posebnim akcentom na natjecanja u kojima su učenici sudjelovali i osvojili nagrade.

U nastavku programa, posjetitelji su imali su priliku poslušati 12 izvedbi učenika, ali i Zbora Glazbene škole Posušje te Vokalnog ansambla ove glazbene škole, koji su izvodili klasična, ali i neka moderna djela na glasoviru, flauti i akustičnoj gitari. Pred kraj događaja, uručena su i priznanja učenicima koji su ove godine na par natjecanja ostvarili iznimne rezultate, učinivši kako ovu školu, tako i cijelu našu lokalnu zajednicu ponosnom, a s njima uz bok stali su i njihovi profesori, koji su im cijelo vrijeme kako mentori, tako i moralna podrška.

Ovu ugodnu i lijepu glazbenu večer zaključio je Vokalni ansambl Glazbene škole Posušje tradicionalnom istarskom „Naranča“ i tradicionalnom dubrovačkom „Izašla je zelena naranča“, a pod dirigentskom palicom Jelene Čamber, koja je proglašena i učenicom generacije.

Čestitke kako učenicima tako i njihovim vrijednim profesorima i voditeljima na svim sjajnim uspjesima u ovoj školskoj godini!

OGLASI

Loading