Select Page

Održana 1. sjednica novog saziva UO UGP-a

Održana 1. sjednica novog saziva UO UGP-a

Jučer je u uredu Udruge gospodarstvenika Posušje održana 1. sjednica novog saziva Upravnog odbora. Sjednicom je predsjedao predsjednik Damir Vican, a na sjednici je bilo 6 od 7 članova.

Upravni odbor je razmatrao i usvojio smjernice rada Udruge u 2020. godini. Temeljne aktivnosti UGP-a u idućem periodu planiraju se kroz: aktivnosti na poboljšanju uvjeta poslovanja, međusobnoj suradnji članova UGP-a, suradnji s drugim srodnim udrugama i na nekim projektima društveno odgovornog poslovanja.

Temeljna zadaća UGP-a su aktivnosti po pitanju poboljšanja uvjeta poslovanja, a prioritet
su reformski zakoni temeljem kojih će doći do smanjenja i ukidanja parafiskalnih nameta, smanjenja doprinosa na plaću, pomjeranje roka plaćanja PDV-a do kraja mjeseca, oslobađanje poreza za reinvestiranu dobit, refundacija doprinosa na porodiljne naknade, skraćenje dana bolovanja na račun poslodavca.

Upravni odbor je prihvatio i ponudu za zamjenu zastarjele opreme bežičnog interneta na Trgu Branitelja, a konačna odluka o načinu financiranja opreme i programiranja Hot-Spot-a donijet će se nakon što se članovi Udruge gospodarstvenika Posušje izjasne o ovom projektu.

ugp

OGLASI

Loading