Select Page

Održane četvrte klupske igre TKD Poskok

Održane četvrte klupske igre TKD Poskok

U subotu 15.6.2019. u Rastovači “Pod lokvom” kod Suveznika održane su četvrte sad već tradicionalne klupske ljetne igre na kojima je sudjelovalo tridesetak djece iz taekwondo klubova Poskok Posušje i Poskok Kočerin te nekoliko djece iz drugih sportskih klubova.

Igre su namijenjene za najmanji uzrast djece, koja kroz njih stječu prva natjecateljska iskustva i osvajaju svoje prve medalje.

Na Igrama nema gubitnika i prvi razlog njihove organizacije je druženje i upoznavanje te poticanje fair playa i ljepote bavljenja sportom.

Igre se sastoje od korisnih vježbi za taj uzrast djece kao što su prelazak poligona s preprekama, nabacivanje obruča i povlačenja konopa, koje je uvijek najnapetije, priopćili su iz TKD kluba Poskok Posušje.

U sklopu Igara organizira se velika roštiljada za sve članove ova dva kluba, roditelje i prijatelje klubova, gdje se okupi više od sto sudionika koji se druže i rekreiraju kroz razne sportske sadržaje na sportskim terenima prekrasnog sportskog centra kod “Suveznika” u Rastovači.

Sponzori ovogodišnjih Igara su: BINVEST d.o.o., MESNICA ŠIŠOVIĆ, MARKOTA d.o.o., SUPERMARKET DIVNA, STR PERLA, PEKARNICA STEVIĆ, TISKARA OLOVKA, ATELIER JUKIĆ d.o.o. i SUVEZNICI RASTOVAČA.

Petar Boban, predsjednik Organizacijskog odbora u izjavi za medije je kazao:
“Ovo su već četvrte “Klupske hljetne igre” i već pomalo mijenjaju predznak jer na njima sudjeluju 2 kluba, ali i djeca koja nisu vezana za taekwondo klubove što nas veseli i svako godine je sve zanimljivije”, kazao je Boban koji je istaknuo bitnu ulogu koju pri održavanju ovih igara imaju roditelji, treneri, članovi kluba, ali i sponzori, kojima klub od srca zahvaljuje.

radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading