Select Page

POSUŠKI I KOČERINSKI POSKOCI – ODLIČAN PRIMJER SURADNJE 

POSUŠKI I KOČERINSKI POSKOCI – ODLIČAN PRIMJER SURADNJE 


U subotu 2.7.2022. godine u sportskom centru “Pod lokvom” u posuškoj Rastovači okupilo je se više od stotinu članova, njihovih roditelja i počasnih članova dva hercegovačka taekwondo kluba “Poskok” iz Posušja i “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega.

Ova dva susjena i prijateljska kluba okupljaju oko 200 djece koju treniraju posuški treneri pod vodstvom glavnog trenera Petra Bobana, koji je i organizirao ovo druženje.

Ova dva hercegovačka kluba kroz cijelu godinu zajedno putuju i nastupaju pa su tako i završili prvi dio polusezone. Uz jelo i piće hercegovački poskoci družili su se do kasno u noć.

Sve to nebi bilo moguće bez stalnih sponzora posuškog kluba: Fitness Sports Arts, Reh. centra. Soleus, Euromaterijali d.o.o., Markota d.o.o., Tiskara Olovka, Str Perla, te sponzora ovog događaja Binvest d.o.o., mesnica Šišović, Pekarnice Stević i sportskog društva Suveznici Rastovača.

Petar Boban, organizator: Zahvaljujem se od srca svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja na bilo koji način. Drago mi je da se okupio ovoliki broj naših članova i roditelja iz naša dva kluba. Posebno mi je drago da su sa nama bili naši počasni članovi iz udruge Osoba sa posebnim potrebama iz Posušja. Uvjeti za ovakve događaje u Rastovači su odlični i drago mi je da smo nakon dvije godine pauze ponovno se okupili i jednim ljepim team building druženjem uz sportske igre, odlične ćevape i kolače, te hladno piće dočekali ljetni raspust. 

OGLASI

Loading