Select Page

Olujni oblaci nadvili se nad gradom podno Radovnja

Olujni oblaci nadvili se nad gradom podno Radovnja

Danas se u BiH  očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom.

Na planinama sa susnježicom i slabim snijegom. Nešto manje oblačnosti očekuje se u Hercegovini i na sjeveru zemlje. Tokom dana, postupan prestanak padalina i smanjenje oblačnosti. Vjetar u Bosni, slab do umjeren, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a najviša dnevna od 4 do 12, na jugu do 17 stupnjeva.

kisa posusje 2

U četvrtak 02.04.2015., u Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Ponegdje na sjeverozapadu i istoku Bosne je moguća slaba i kratkotrajna kiša. Jutarnja temperatura od -4 do 3, na jugu do 9, a najviša dnevna od 7 do 16 stupnjeva.

kisa posusje 4

U petak 03.04.2015., u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, ponegdje na istoku i sjeverozapadu Bosne je moguć pljusak kiše. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 9, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

 

U subotu 04.04.2015., oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa susnježicom ili snijegom. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 11, a najviša dnevna od 10 do 18 stupnjeva.

FHMZ/Posušje.net

OGLASI

Loading