Select Page

OPĆINA POSUŠJE: Jednim klikom do traženog obrasca

OPĆINA POSUŠJE: Jednim klikom do traženog obrasca

Odnedavno se na web stranici Općine Posušje nalazi rubrika Invest in Posušje kojom se nastoji približiti svim domaćim i stranim ulagačima mogućnosti ulaganja u općinu Posušje kroz Investicijski vodič na hrvatskom i engleskom jeziku i pregled slobodnih parcela za ulaganja u poslovnim zonama Osrdak i Vlake.

Također, objavljeni su vodiči za registraciju raznih vrsta poslovnih subjekata kako onih u nadležnosti općine tako i viših razina vlasti. U ovoj rubrici nalaze i podaci o turističkim potencijalima, odnosno o vrstama turizma za koje postoje mogućnosti razvoja u našoj općini. Ovim aktivnostima Općina Posušje nastoji stvoriti sliku općine s povoljnim poslovnim okruženjem.

U prilogu ovim aktivnostima govori i nedavno formiranje Lokalnog ekonomskog vijeća koje je sastavljeno od predstavnika javnog, privatnog i civilnog sektora s ciljem jačanja javno-privatnog dijaloga i zajedničkih inicijativa.

Općina Posušje planira i dalje provoditi aktivnosti na ovom području s ciljem smanjena administrativnih barijera svim zainteresiranim ulagačima, kako domaćim tako i stranima.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading