Select Page

Općina Posušje novčano podupire uzgajivače smilja

Općina Posušje novčano podupire uzgajivače smilja

Općina Posušje poziva zainteresirane poljoprivrednike koji se žele baviti uzgojem smilja da se prijave u Odjel za razvoj Općine Posušje s ciljem ostvarivanja potpore za sadnju smilja.

Ukupna vrijednost potpore po pojedinom korisniku iznosi 150 konvertibilnih maraka, a uključuje sjeme smilja i pripadajući sadni materijal. Za sve one koji ostvare pravo na potporu Općina Posušje organizirati će seminar na temu sadnje i uzgoja smilja.

Prijava se može podnijeti do 16.listopada 2015. godine, svakim radnim danom u vremenu od 7.00 do 12.00 sati u uredima broj 109 i 111. Podnositelj zahtjeva uz prijavni obrazac dužan je dostaviti i kućnu listu s navedenim članovima obitelji. Potrebni obrasci mogu se preuzeti na porti Općine Posušje.

Prednosti pri dodjeli imati će obitelji s više djece kao i obitelji s nižim mjesečnim primanjima, a koje do sada nisu primili bilo kakvu potporu za sadnju smilja. Rezultati ovog poziva biti će objavljeni na web stranici Općine Posušje 15 radnih dana od zadnjeg dana za prijavu.

Posušje.net

OGLASI

Loading