Select Page

OPERACIJA KINO: Održane trodnevne radionice u Posušju

OPERACIJA KINO: Održane trodnevne radionice u Posušju

Udruga PAUK prošli vikend je nastavila uspješnu suradnju sa Sarajevo film festivalom Operacija Kino radionice.

U posuškoj kinodvorani protekli vikend održane su trodnevne radionice kojima je naglasak bio na društvenom aktivizmu i poduzetničkoj kulturi među mladima, na razmjenu iskustava te razvijanje znanja i vještina onih koji sudjeluju u izgradnji proaktivnog stava i kulturnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini.

Radionica je okupila lokalne partnere SFF-a, tj. 11 sudionika iz Banja Luke, Bratunca, Goražda, Gračanice, Mostara, Posušja, Sarajeva, Širokog Brijega, Zvornika i Žepča.

12928193_1036021176470789_6395123886494297582_n

“Primjenjujući različite modele nastojimo privući pažnju i pristupiti mladima, te nudimo priliku svima onima koji žele proširiti svoje znanje, da se aktivnije uključe u organizaciju i realizaciju projekta. Cilj ove vrste edukacije i aktivnosti jest kreiranje mreže mladih, koji bi kao nova generacija lokalnih aktivista i partnera, a uz pomoć kreativne industrije, povećali učinak djelovanja u lokalnoj sredini te omogućili uspostavljanje aktivnijeg programa za mlade“, kazala je Ena Rahelić, voditeljica projekta Operacija kino.

Podsjetimo, suradnja SFF-a i PAUK-a, kao i svake godine, nastavlja se u srpnju, gdje ćete uživati u filmskim svjetskim hitovima na posuškom Trgu.

Posušje.net/Udruga PAUK

OGLASI

Loading