Select Page

Otvoren 23. Međunarodni sajam gospodarstva

Otvoren 23. Međunarodni sajam gospodarstva

Svečano je otvoren 23. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar koji ove godine okuplja gotovo 800 izlagača iz iz BiH, Mađarske, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Poljske, Grčke, Italije, Slovenije, Albanije, Kine, Turske, Izraela, Njemačke, a tijekom pet dana trajanja očekuje se i više od 60.000 posjetitelja.

Čast proglasiti ga otvorenim pripala je Peteru Szijjartou, ministru vanjskih poslova i trgovine Mađarske koja je ovogodišnja zemlja partner. Sajam je uz gospodarstvenike ugostio i brojna visoka domaća i inozemna izaslanstva.

I ove godine na sajmu je nazočna i općina Posušje. Zajedno s gradovima Široki Brijeg i Ljubuški i općinom Grude predstavlja se na zajedničkom štandu Županije Zapadnohercegovačke na zanimljiv i kreativan način. Posjetitelji će imati priliku upoznati se s privlačnim i prepoznatljivim “outdoor” turističkim sadržajima.

Uz putovanje pomoću VR tehnologije kroz neke od najljepših naših turističkih atrakcija, posjetitelji će moći biciklirati pomoću stimulatora bicikliranja kroz lokalne i tematske biciklističke rute u Zapadnoj Hercegovini, upoznati se s osnovama paraglajdinga, čiji će stimulator biti postavljen na vanjskom dijelu štanda te će moći iskusiti novu ponudu koju organizatori ostavljaju kao iznenađenje za posjetitelje. Tijekom dana podršku našim izlagačima dao je i načelnik Ante Begić.

OGLASI

Loading