Select Page

OTVOREN CENTAR ZA MLADE ATOMSKO SKLONIŠTE

OTVOREN CENTAR ZA MLADE ATOMSKO SKLONIŠTE

Na večerašnjem otvaranju Centra za mlade Atomsko sklonište u Posušju brojni gosti su se ugodno iznenadili novouređenim prostorijama te kvalitetom opreme koja je od sada na raspolaganju mladim posuškim glazbenicima i ostalim kreativcima iz našeg malog mjesta.

Ovaj prostor je uređen zahvaljujući organizacijama BHRI, IOM i USAID te Općini Posušje koja je supodržala ovaj projekt Udruge Apollo.

Službeno otvaranje je proteklo u iznimno pozitivnom ozračju, uz nastupe mladih glazbenika Rock akademije, video prezentaciju te izložbu radova polaznika likovne radionice. Prikazan je samo dio aktivnosti na kojima Udruga Apollo u posljednjih desetak mjeseci radi s organizacijama BHRI, IOM I USAID, a radi se o projektu #kulturarastura#, projektu adaptacije opremanja Centra za mlade Atomsko sklonište, te organizaciji 4.Koncerta Filmske glazbe,koji će se održati ovoga četvrtka, 29.7.2021.

Upravo ovakav prostor je nedostajao u Posušju, kako bi mnogi entuzijasti i kreativci imali gdje vježbati i stvarati.
Stvaranje novih sadržaja je i namjena ovog Centra koji poziva sve one koji se žele uključiti u radionice ili se već bave nekim vidom krativnog stvaranja da se jave voditeljima Centra koji će im pomoći u realizaciji njihovih ideja.

Projekt se realizira zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI),koji provodi Međunarodnaorganizacija za migracije (IOM), uz financijsku potporu Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Među uzvanicima na svečanosti otvaranja bio je i načelnik Ante Begić koji je ispred Općine Posušje novootvorenom Centru poklonio set bubnjeva koji će zasigurno dobro doći mladim polaznicima Rock akademije u daljnjem radu.

OGLASI

Loading