Select Page

Otvorena izložba radova akademskog grafičara Mire Petrica

Otvorena izložba radova akademskog grafičara Mire Petrica

Pod nazivom Tragovi i znakovi, ovoga popodneva je u Centru za mlade Atomsko sklonište upriličena izložba radova akademskog grafičara Mire Petrica.

Organizirale su je u sklopu Posuškog lita mr.art. Martina Tomić i mr.art. Katarina Tolo. O samoj izložbi više je govorila prof. Antonija Gudelj, dok je samu izložbu otvorio Svetislav Cvetković, dekan Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg.

Miro Petric je diplomirao je grafiku 1977. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu. Poslije studija radio je na grafičko – tehnološkom odijeljenju kao voditelj grafičkog dizajna, pripreme tiska i fotografskog studija u Sarajevi od 1979. godine do 1992. godine. Izlagao je na 12 samostalnih i preko 70 skupnih izložbi. Autor je pet javnih djela u Bosni i Hercegovini. Od 1997. godine radi na Akademiji likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu kao redoviti profesor.

Informacija za sve one koji joj nisu mogli danas nazočiti kako će izložba biti postavljena do četvrtka u Atomskom, a može se razgledati od 16 do 21 sat.

OGLASI

Loading