Select Page

Otvorene prijave za 9. Međunarodni memorijalni Off Road Rally na Blidinju

Otvorene prijave za 9. Međunarodni memorijalni Off Road Rally na Blidinju

Otvorene su prijave za 9. Međunarodni memorijalni Off Road Rally “Vinko Vukoja Lastvić”, koji će se održati 22. i 23. rujna na Blidinju.

Brdska utrka održat će se u organizaciji off road kluba Herceg ProTeam, koji je zbog jako velikog interesa sve zainteresirane zamolio da se drže uputa za prijavu:

– Svi natjecatelji su dužni službeno se prijaviti za natjecanje i to putem inboxa naše službene Facebook stranice ili telefonskim putem na broj +387 63 324 646.
– U prijavi je potrebno naznačiti:
Naziv kluba
Točan broj auta prema klasama : HARD, SOFT 1 ili 2, TOURIST ili QUAD
Točan broj ljudi
Datum dolaska ( petak ili subota).
– Prijave će biti otvorene do 10. rujna 2018.
– Naknadne prijave iza 10. rujna 2018. i na dan natjecanja neće biti moguće.
– Sve prijave i rezervacije se moraju potvrditi 7 dana prije početka utrke.
– Za sve one koji se prijave na vrijeme, Herceg ProTeam će osigurati hranu i smještaj na Blidinju (ovisno o kotizaciji), startne pakete i sve ostale popratne stvari.
– Za natjecatelje 9. Memorijala smo pripremili bogate nagrade i tombolu, što su nam omogućili naši brojni sponzori kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Očekuje vas vrhunska organizacija, odličan provod i brojna iznenađenja – jer kao što znate; mi uvijek pomičemo granice! Radujemo se vašem dolasku, čeka nas luda i nezaboravna off road avantura! Za sve dodatne informacije i detalje, stojimo vam na raspolaganju, priopćeno je iz Herceg Proteama.

OGLASI

Loading