Select Page

Borba za najprestižniji trofej u Posušju počinje večeras

Borba za najprestižniji trofej u Posušju počinje večeras

U organizaciji športskog saveza općine Posušje i ove godine se organizira malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje. Turnir kreće večeras, s početkom u 19:30 h.

Sve utakmice će se odigravati na igralištu Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, koje je i za ovaj turnir doživjelo nekoliko infrastrukturnih promjena.

Nakon održanog ždrijeba organizacijski odbor je podijelio ekipe u četiri skupine a turnir otvaraju ekipe Čitluka i Marasova Briga. Zatim će na teren Durmišuša koja je veliki favorit protiv Carskog Gaja, kao što je i Gradac protiv Batina u trećoj utakmici večeri. Zanimljivo će biti u posljednjoj utakmici dana u kojoj će snage odmjeriti dvije ekipe Jukića – Donji i Gornji.

Branitelj naslova Meljakuša igra u utorak, 9.srpnja protiv ekipe Broćanac.

Pohvalna je činjenica da će i ove godine sva sredstva koja se uprihode na turniru biti uložena u infrastrukturu škola te nabavku interaktivne pametne ploče u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića Posušje.
-Želimo svim ekipama puno športske sreće i uspjeha a gledatelje pozivamo u što većem broju da uživaju u dobrom nogometu i ugodnom druženju, poručuju iz organizacijskog odbora kojeg čine Mladen Vranjković, Mario Knezović, Ivan Petric, Vladimir Čutura, Tomislav Kovač i Zvonimir Širić.

Sigurno kako će ekipe ove godine imati razlog više za osvajanje turnira, budući kako se završnica Lige Hercegovine igra upravo u Posušju.

Raspored utakmica:

Raspored po skupinama:

Posušje.net

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading