Select Page

OVE SEZONE PROBAJTE NEŠTO NOVO: TURNO SKIJANJE I KRPLJANJE, PRAVI DOŽIVLJAJ KOJI POVEZUJE PLANINARENJE I SKIJANJE

OVE SEZONE PROBAJTE NEŠTO NOVO: TURNO SKIJANJE I KRPLJANJE, PRAVI DOŽIVLJAJ KOJI POVEZUJE PLANINARENJE I SKIJANJE

Uživajte u ovoj zimskoj sezoni u nečem novom i uzbudljivom. Ozon sport u Parku prirode Blidinje nudi dva zanimljiva programa – krpljanje (šetanje s posebnim pomagalima po dubokom snijegu) te turno skijanje (hodanje sa skijama te skijanje izvan staza po dubokom snijegu).

Ovaj program je idealan za skijaše koji vole planinariti i planinare koji vole skijati, a žele iskušati nešto novo. Zadnjih godina Turno skijanje je jako popularno u svijetu i bilježi ogroman interes kod ljubitelja adrenalina. Krpljanje je još jedna u nizu zimskih aktivnosti koja svake godine osvaja srca novih zaljubljenika hodanja po snijegu, od onih najmlađih do najstarijih. Sami ste upoznati da je Blidinje idealna lokacija za sve oblike zimskih sportova. Prednost Krpljanja i Turnog skijanja je u neovisnosti o infrastrukturi, korištenje iskonske prirode kojom Blidinje obiluje.

Za krpljanje osigurali smo Vam vrhunsku opremu od renomiranog proizvođača TSL (https://www.tsloutdoor.com/ ) koja se sastoji od krplji, štapova i gamaša (sve je u cijeni korištenja). Sva oprema je nova modeli 2018/19 i odlične kvalitete.

Kod Turnog skijanja izabrali smo opremu vrhunskog proizvođača HAGAN SKI (https://www.hagan-ski.com/ ) iz Austrije inače specijalista za Turno skijanje. Oprema je godišta 2018/19 te je vrhunske kvalitete.

Termini u kojima pripremamo ture su Siječanj 2019 od 15-og.; Veljača 2019 i Ožujak 2019. Prosinac 2018 i prvu polovinu siječnja 2019-te opremu samo iznajmljujemo i imamo neke promotivne ture.

Više informacija na možete dobiti na goran.zeljko@ozonsport.hr

OGLASI

Loading