Select Page

Ovoga vikenda Festival klapske pisme Posušje 2015!

Ovoga vikenda Festival klapske pisme Posušje 2015!

Konferencija za medije povodom održavanja II. Festivala klapske pisme Posušje 2015 održana je jučer u 12 sati u uredu Općinskog načelnika Općine Posušje.

O predstojećem festivalu govorili su predsjednik Festivalskog odbora prof. Ljubo Begić, dok je ispred Ureda načelnika općine Posušje nekoliko riječi kazala pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić.

Predsjednik Festivalskog odbora prof. Ljubo Begić najavio je II. Festival klapske pisme koji će se održati 1. i 2. kolovoza na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju. Predstavio je stručni žiri Festivala koji ove godine čine Jure Šaban Stanić, Katja Krolo Šarac, Željka Andrić, Živko Ključe i Željko Vlaho, voditeljski dvojac koji i ove godine čine Gabrijela Senjak Bešlić i Dragan Soldo te natjecateljski i revijalni program obje večeri. Tako će se na prvoj večeri koja će se održati 1. kolovoza natjecati 9 muških klapa, dok će u revijalnom djelu nastupiti klapa Cambi. Druga večer održat će se 2. kolovoza, nastupit će 12 ženskih i mješovitih klapa, dok će publiku u revijalnom djelu druge večeri zabavljati muška klapa „Zvizdan“ iz Posušja. Predsjednik Festivalskog odbora prof. Ljubo Begić istaknuo je i visoko pokroviteljstvo Festivala. Ove godine pokrovitelj je član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović. Osim Festivalskog odbora koji broji 8 članova, istaknuo je i pomoć posuških udruga u samoj organizaciji Festivala.

Ispred Ureda načelnika općine Posušje nekoliko riječi kazala je i pomoćnica načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ivanka Arapović Galić. Ona je zahvalila svima koji su pomogli organizaciji Festivala na čelu sa sponzorima, ali i pozvala sve na II. Festival klapske pisme Posušje 2015.

Izravan prijenos prve i druge večeri II. Festivala klapske pisme Posušje 2015, moći ćete pratiti i na frekvencijama Radio Posušja, dakle 1 i 2. Kolovoza s početkom u 20.30 sati.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading