Select Page

Počela nova sezona Lige prvaka: Barcelona razbila Juventus 3:0, strijelci Messi i Rakitić

Počela nova sezona Lige prvaka: Barcelona razbila Juventus 3:0, strijelci Messi i Rakitić

Ovaj utorak u večernjim satima bio je već odavno predviđen za otvaranje nove sezone Lige prvaka. U Barceloni su se sastali Barcelona i talijanski prvak Juventus. Nakon lanjskog izbacivanja Barcelone od strane Juventusa u polufinalu, Katalonci su uzvratili za poraz i pred svojim navijačima nanijeli težak poraz Juvetusu.

Iako na terenu Juventus i nije izgledao toliko loše, naprotiv u prvom poluvremenu su prijetili kvalitetnim kontronapadima, ipak su bili nemoćni zaustaviti argentinskog čarobnjaka Lea Messija koji je pravio probleme obrani Talijana.

Messi je srušio još jednu zapreku u svojoj ionako raskošnoj karijeri. Naime, kako je poznato Argentinac do ove utakmice nije nikad zabio velikom Buffonu što mu je večeras ipak uspjelo i to dva puta. Prvi i treći gol su djelo fantastičnog Messija dok je drugi gol za Katalonce postigao nakon Messijeve sjajne akcije hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Ivan je zamijenjen desetak minuta prije kraja uz veliki pljesak tribina Camp Nou stadiona

Kako smo već napisali Juventus je imao svoje prilike koje nisu iskoristili pa je Barca stigla do prva tri boda u ovogodišnjem prvom krugu (grupna faza) natjecanja Lige prvaka.

Skupina A
Manchester United – Basel 3:0
Benfica – CSKA Moskva 1:2

Skupina B
Bayern Munchen – Anderlecht 3:0
Celtic – Paris Saint Germain 0:5

Skupina C
Chelsea – Qarabag 6:0
Roma – Atletico Madrid 0:0

Skupina D
Barcelona – Juventus 3:0
Olympiakos – Sporting Lisabon 2:3

OGLASI

Loading