Select Page

Počele prijave za 37.Petrovdanski malonogometni turnir

Počele prijave za 37.Petrovdanski malonogometni turnir

Počele prijave za najstariji malonogometni turnir u Bosni i Hercegovini, a i šire. Turnir koji se već 37. godina igra u čast zaštitnika župe sv.Petra i Pavla.

Ispred Osnovne škole Kočerin u vremenu od 14.06 do 29.06 održat će se tradicionalni – 37. Malonogometni petrovdanski turnir. U sklopu manifestacije “Dani Kočerina 2015.” Osim malonogometnog turnira organizatori najavljuju večer folklora, biciklijadu za djecu, kao i akciju Frame Kočerin za djecu Afrike. Također, Na Petrovdan 29. lipnja bit će upriličen i kulturno-glazbeni program uz nastup najpopularnijih imena hrvatske glazbene scene.

Nagradni fond turnira ove godine iznosi 10.000 KM.

Prvoplasirana momčadi pripast će nagrada od 6.000KM, drugoplasiranoj momčadi od 2.500KM, trećeplasiranoj od 1.000KM, dok će četveroplasirana momčadi dobiti nagradu od 500 KM. Za prva četiri mjesta namijenjeni su prigodni pokali, kao i pokali+nagrade za najboljeg strijelca, golmana i igrača turnira.

Kao i svake godine dodijelit će se nagrada i za fair-play ekipu turnira.

Uplate po ekipi i ove godine iznose 200 KM, a primaju se putem broja 063 429 797 ili 063 882 271, kao i u inbox facebook stranice Petrovdanski Turnir Kočerin.

Ekipe se mogu prijaviti do 13.06 u 20:30, nakon čega će se održati izvlačenje parova u caffe Bar Pavo Kočerin.

Organizatori već sada najavljuju rekordan broj ekipa, kao i dolazak futsal reprezentativaca Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, te Bosne i Hercegovine, a nije isključeno da se na turniru pojave u kompletnom sastavu neke od najboljih malonogometnih ekipa koje nastupaju u futsal ligama ovih zemalja.

Organizator je uvjeren kako će i ove godine Petrovdanski turnir Kočerin opravdati epitet “Lige prvaka u malom nogometu”, te svojom kvalitetom, tradicijom i organiziranošću ostati u vrhu najboljih turnira u regiji. Titulu “Lige prvaka u malom nogometu” branit će momčad Mikramatik Mercedes-benz Autolijanovići.

Kroz cijeli turnir kao i završnicu turnira biti će upriličena i bogata tombola, pa će tako na finalnu večer glavna nagrada biti motor, a tu je i čitav niz drugih bogatih i zanimljivih nagrada.

Generalni sponzor turnira je Karlovačko, pokrovitelji turnira Županija zapadnohercegovačka i Grad Široki Brijeg.

Medijski promotori: Večernji.ba, Jabuka.tv, ABCportal.info, Kočerin.ba i Radio Široki Brijeg.

Više informacija na brojeve telefona: Mate-063 429 797, Toni-063 882 271, kao i na facebook stranici Petrovdanski Turnir Kočerin.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading