Select Page

Poduzetnik iz BiH ukinuo radnu subotu i nakon toga višestruko profitirao

Poduzetnik iz BiH ukinuo radnu subotu i nakon toga višestruko profitirao

Vlasnik bihaćkog autoservisa “Bagrameli” odlučio je prije godinu dana ukinuti radnu subotu. Na taj potez odlučio se zbog narušenog zdravlja i sebe i radnika kao i želje da više vremena provedu s obiteljima.

Radni tjedan skratio je na pet dana, a bio je uvjeren da će posao opasti. Kako sam kaže – nikakav novac nije bio vrijedan zdravlja.

Ali kako Elvir Bagrameli kaže, umjesto pada prometa došao je rast, klijenti su se prilagodili, a posla ima više nego ikada, prenosi Oslobođenje.

Facebook statusom koji je objavio, kako sam kaže, htio je zahvaliti klijentima na razumijevanju ali i motivirati druge poslodavce da učine isto i tako radnicima ostave više vremena za obitelj koja najviše trpi zbog radnih vikenda.

Kompletan Bagramelijev status možete pročitati u nastavku.

Prije otprilike godinu dana odlučio sam ukinuti radnu subotu… nije više išlo, pritisak posla je bio velik, a nedjelja se nije znala je li prije svane ili smrači i hajde opet ponovno… Narušilo se zdravlje, i fizičko i psihičko, kako kod mene tako i kod radnika. U početku me bilo prpa hoće li opasti posao, subotom je dolazilo dosta klijenata koji nisu mogli preko radnih dana ali odlučio sam pa što bude.

Produžili smo radno vrijeme radnim danima do 17 sati da kompenziramo “izgubljene” sate. A ono, vidi vraga, umjesto pada prometa došao je rast.

I to zamjetan.

Hvala svim našim klijentima koji su se prilagodili nama i dali svoju podršku poštujući novo radno vrijeme. Sad, ne pišem ovo da bi se lajkalo ili komentiralo svaka čast i ostalo… Nije to cilj objave.

Cilj je da pročitaju kolege privatnici i da se odluče na isti korak, onaj tko može a može ih dosta.

I ja sam kontao da neću moći ali sam se drznuo i na kraju još i profitirao. Puno je lakše kad čovjek pusti mozak na pašu dva dana zaredom, ostaje više vremena za obitelj koja je ionako najviše trpjela s našim izostancima.

Prođe život u trci za parama, a na kraju ih u starosti potrošimo na krpanje urušenog zdravlja, ako se i dočeka starost ikako… Nije vrijedno, vjerujte…, napisao je ovaj poduzetnik iz Bihaća.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading