Select Page

Pomozimo zajedno: Za tri hrabra momka – za život dostojan čovjeka

Pomozimo zajedno: Za tri hrabra momka – za život dostojan čovjeka

Pozivamo Vas na humanitarnu akciju za pomoć obitelji Petričušić iz Zagorja kod Posušja. Tri sina obitelji Petričušić boluju od progresivne mišićne distrofije. Kao 100% – tnim invalidima potrebno im je sagraditi kuću za život invalida. Omogućimo braći Goranu, Filipu i Branimiru dostojan život.

Prostor u kojem žive nije prilagođen uvjetima koji su njima potrebni, a roditelji i brat primorani su nositi ih na rukama u čestim situacijama.

Cilj ove humanitarne akcije je olakšati život obitelji Petričušić. Obitelj Petričušić, otac Jozo, invalid domovinskog rata i majka Zdravka, nezaposlena, imaju šestoro djece.

Tri sina, Goran rođen 14.6.1984. godine, Filip rođen 16.7.1989. godine i Branimir rođen 09.8.1993. godine, boluju od progresivne mišićne distrofije. Nepokretni su, kreću se u invaldiskim kolicima.

Ocijenjeni su kao 100%-tni invalidi i potrebna im je stalna pomoć i njega. Kao takvima, potrebno im je sagraditi kuću za život invalida, jer sadašnja obiteljska kuća u kojoj žive nije prilagođena uvjetima, koji su njima potrebni.

Na takav način omogućili bi im slobodno kretanje po kući, ostali bi živjeti u svojoj obitelji i sredini, a olakšali bi roditeljima koji su primorani nostiti ih na rukama u čestim situacijama.

Obitelj nije u financijskoj mogućnosti, pa se obratila svim relevantin institucijama u općini Posušje. Općinsko vijeće općine Posušje dodijelilo je besplatno građevinsko zemljište obitelji Petričušić. Centar za socijalni rad Posušje prati obiteljsku situaciju. Ovu akciju vodi Mjesna zajednica Zagorje uz suglasnost Općinskog načelnika i Župnog ureda Zagorje, a priključila se i Radiopostaja MIR Međugorje, kao i brojni hercegovački portali.

‘Pozivamo sve Vas, dragi čitatelji, da zajedno pomognemo našim prijateljima. Izdvojimo mali dio od sebe i pomozimo onima, kojima je pomoć zaista potrebna’ -stoji u najavi akcije na www.grudski.info
Mjesna zajednica Zagorje
Transakcijski račun
UniCredit bank: 3382002263776272
Devizni račun u EUR IBAN: BA39 3382004863777658 , SWIFT UNCRBA22
Mi to možemo – za tri hrabra momka za život dostojan čovjeka!!!!!!

Omogućimo braći Goranu, Filipu i Branimiru dostojan život.

Pozivom na humanitarni broj 092 890 879 donirate 2 KM za izgradnju kuće obitelji Petričušić.

OGLASI

Loading