Select Page

Poskoci iz Posušja i Kočerina uvjerljivi na međunarodnom taekwondo turniru u Zadru za kraj sezone!

Poskoci iz Posušja i Kočerina uvjerljivi na međunarodnom taekwondo turniru u Zadru za kraj sezone!

U subotu 22.6.2019. u Zadru održao se međunarodni taekwondo turnir na kojem se okupilo osamdesetak sportaša iz četiri države. Na turniru su nastupili taekwondo klubovi iz Posušja i Širokog Brijega gdje su ostvarili odličan uspjeh.

Zlatne medalje su osvojili: Lucija Miličević, Klara Grubišić, Antea Kraljević, David Grubišić, Nikola Knezović i Šimun Topić – POSKOK POSUŠJE te Magdalena Kvesić – POSKOK KOČERIN.

Srebrne medalje su osvojili: Bruno Knezović, David Milićević i Filipa Bašić a brončane Anamarija Miličević, Ana Bašić, Marta Grubišić i Luka Kraljević – POSKOK POSUŠJE te Nika Vukoja – POSKOK KOČERIN.

Članovi Poskok Posušja su svojim rezultatima bili uvjerljivo najbolji te su dobili pehar za najuspješniji klub na natjecanju.

“Ovo je bilo zadnje natjecanje u prvom dijelu sezone na kojem smo nastupili sa sa našim mlađim natjecateljima koji su pokazali jako puno potencijala ali i prostora za napredak. Za nas je natjecanje bilo sportsko turističkog karaktera pa smo nakon uspješno okončanog sportskog dijela ostatak dana iskoristili za obilazak prekrasnog Zadra. Zahvaljujem se trenerima Mihaeli, Davidu i Martini koji su zajedno samnom vodili djecu kroz ovo natjecanje kao i roditeljima koji su ih pratili i podržavali i ovaj put a našim borcima čestitam na ostvarenom uspjehu, a posebno curama iz Kočerina kojima su ovo prvi uspjesi u sportskoj borbi. Sada nas još očekuju klupska polaganja u obadva kluba nakon čega slijedi kratki odmor pa bazične pripreme za nastavak sezone” – kazao je za portal Posušje.net trener Petar Boban.

OGLASI

Loading