Select Page

Poskoci: polaganje učeničkih pojaseva

Poskoci: polaganje učeničkih pojaseva

U subotu 25. ožujka u „Taekwondo domu Poskok“ održalo se polaganje za učeničke pojaseve, od višeg bijelog do višeg zelenog pojasa. Polaganju je ukupno pristupilo 40 kandidata, za viši bijeli pojas 9 KUP položilo je 11 učenika, za žuti pojas 8 KUP položilo je njih 6, za viši žuti pojas 7 KUP položila su 3 , za zeleni pojas 6 KUP položilo je 5 a za viši zeleni 5 KUP položilo je 9 kandidata. Šest kandidata nije zadovoljilo kriterije polaganja, a novu priliku za polaganje će dobiti za 3 mjeseca.

Polaganje je vodio glavni trener kluba i ispitivač za učeničke pojaseve Petar Boban (C.P. 3 DAN) a u komisiji su bili Danijel Boban (C.P. 3 DAN) i Marin Begić (C.P. 1 DAN).

Taekwondo klub „Poskok“ trenutno okuplja oko 130 članova sportaša i 30 članova rekreativaca a polaganja za učeničke pojaseve se održavaju svaka 3 mjeseca. U klubu trenutno radi jedan profesionalni trener i 7 pomoćnih trenera, a treninzi se održavaju u „Taekwondo domu Poskok“ u Posušju, u OŠ u posuškom Viru i OŠ u Kočerinu – Široki Brijeg, gdje trenira i za prvo polaganje se priprema 56 članova.

posusje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading