Select Page

Pogledajte program kako će Hercegovina dočekati Marina Čilića

Pogledajte program kako će Hercegovina dočekati Marina Čilića

Marinov dolazak očekuje se u utorak oko 16:30 sati pred župnu crkvu svetoga Jakova u Međugorju, gdje će biti dočekan od svećenika na župi Međugorje predvođenih župnikom fra Marinkom Šakotom. Od 17 sati Marin će se pridružiti župnoj zajednici u slavljenju večernjeg molitvenog programa koje započinje molitvom krunice, a od 18 sati se nastavlja večernjom svetom misom, piše portal medjugorje-info.com.

Nakon mise slijedi molitva 7 očenaša i kratki program za Marina od strane svećenika i župnoga zbora Kraljice Mira. U 20 sati kreće se ka SRC Čorkov Dolac gdje će biti velika proslava u čast našega Grand Slam pobjednika.

Za veliku feštu i zabavu, u glazbenom dijelu programa, pobrinut će se: Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Jole, Tiho Orlić ali i drugi gosti iznenađenja.

Za sve posjetitelje bit će pripremljena i vrhunska jela: bogati roštilj, tradicionalni hercegovački janjci, ali i vol. Dođimo u što većem broju, pozdravimo našega Marina koji nam je donio toliko radosti sreće i ponosa, a kroz večernji molitveni program zahvalimo Gospi Kraljici Mira na svim milostima i dobročinstvima kojima nas neprestano obasipa.

Program dočeka Marina Čilića u Međugorju:
16:30 Dolazak Marina pred župnu crkvu sv. Jakova
17:00 Zajednički odlazak na molitvu krunice
18:00 Sveta misa
19:00 Molitva 7 očenaša i prigodni program za Marina
20:00 Velika fešta na SRC Ćorkov dolac – Nastupaju: Thompson, Mate Bulić, Jole, Tiho Orlić i gosti iznenađenja

medjugorje-info.com

OGLASI

Loading