Select Page

POSKOCI ZLATNI U LIVNU

POSKOCI ZLATNI U LIVNU

Danas je održan međunarodni taekwondo turnir 25. Livno open 2021 na kojem se okupilo oko 200 natjecatelja iz 25 klubova.

Taekwondo klub “Poskok” Posušje je nastupio sa malom ekipom mlađih i starijih kadeta koji su zabilježili fenomenalan nastup. Nastupilo je ukupno 7 natjecatelja a čak njih 5 je osvojilo zlatne medalje.

Zlatne medalje osvojili su mlađe kadetkinje Anamarija Miličević i Marta Grubišić, mlađi kadet Bruno Knezović te kadeti David Miličević i Šimun Topić. Osim njih nastupili su još kadeti Ivano Zlopaša i Dominik Jukić koji su izgubili borbu za medalju. Kadeti su osvojili pehar za ekipno treće mjesto u ekipnom poretku, mlađe kadetkinje drugo mjesto u svojoj konkurenciji dok je posuški klub zauzeo 4 mjesto u ukupnom poretku turnira.

Osim posuškog kluba na ovom turniru nastupio je i taekwondo klub “Poskok Kočerin” iz Širokog Brijega te ostvario također odličan rezultat. Za kočerinski klub nastupile su dvije članice i osvojile dvije medalje.Magdalena Kvesić u kategoriji juniorki do 68 kilograma osvojila je zlatnu medalju a Martina Gašpar u kategoriji juniorki do 63 kilograma brončanu medalju. 

Poskoke su na ovom turniru vodili su treneri Karlo Galić i Petar Boban, a član posuškog kluba Mate Dragoja je sudio na ovom turniru. 

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading