Select Page

Posušani sudjelovali u osnivanju nove udruge hrvatskih navijača. Podržao ih i Gotovina!

Posušani sudjelovali u osnivanju nove udruge hrvatskih navijača. Podržao ih i Gotovina!

SVI hrvatski navijači od danas imaju svoje veleposlanstvo. Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu je održana osnivačka skupština krovne platforme koja će okupljati navijače svih hrvatskih reprezentacija – Croatian Fans Embassy.

CFE se sastoji od tri koncepta. Mobile CFE zaseban je projekt koji uključuje prezentacijsko vozilo, novost je inovativni loyalty program vjernosti reprezentaciji te koncept kluba navijača „Mi Hrvati“, čiji su članovi velika većina prepoznatljivijih i viđenijih navijača s puno utakmica u nogama. Veličina, snaga i zajedništvo ove navijačke organizacije prepoznati su i u hrvatskim sportskim savezima, javnosti i društvu. Jasnu i deklarativnu podršku dali su mnogi uvaženi gosti, među njima i izaslanik Hrvatskog nogometnog saveza Boris Durlen.

Na osnivačkoj skupštini jednoglasno je izabrano novo vodstvo koje će djelovati kroz Izvršni odbor, a podršku prema resorima pružat će im i članovi posebnih odbora za navijanje, humanitarni rad i medije. Predstavljeni su afirmativni ciljevi prema statutu CFE-a temeljeni na iskustvu i znanju povjerenika.

Među osnivačima ove udruge bili su i Posušani koji će svojim iskustvom i radom pomoći u okupljanju svih hrvatskih navijača.

Posuški. Info

OGLASI

Loading