Select Page

Posušani zlatni u Hadžićima

Posušani zlatni u Hadžićima

U subotu 22.09.2018 u Hadžićima se održao međunarodni taekwondo turnir na kojem su 4 člana taekwondo kluba POSKOK iz Posušja nastupili u disciplini POOMSE gdje su se izborili za 4 medalje, i to 3 zlatne i 1 srebrnu, te sa okupno osvojena 24 boda u ekipnom poretku zauzeo 1 mjesto ekipno u disciplini Poomse.

Zlatne medalje su osvojili Sara Grubišić, Matej Bešlić i David Dumančić a srebrnu Mate Dragoja. David Dumančić je proglašen najboljim formašem na natjecanju.

Na ovom natjecanju je nastupila i posušanka Lucija Bašić koja je za TKD STUDENT, za koji nastupa, osvojila zlatnu medalju.

“Ovo je jedan prijateljski turnir na kojem smo nastupili sa našim formašima koji se pripremaju za Croatia poomse open 2018, koji će se održati 20.10.2018. u Zagrebu. Oni su potvrdili svoje rezultate u BiH osvojivši u Hadžićima sve što se moglo osvojiti. U nedjelju naši seniori Mihaela Senjak i Karlo Galić u sklopu priprema za Europsko prvenstvo do 21 godine nastupaju na Otvorenom Kupu Srbije za reprezentaciju federalnog Saveza. Zahvaljujemo se našim sponzorima BGL COMMERCE i Agro Centar Mukinje na pomoći u odlasku na ova natjecanja.”-Petar Boban, trener.

OGLASI

Loading