Select Page

Šestica Intera u premijernom nastupu protiv Željezničara

Šestica Intera u premijernom nastupu protiv Željezničara

Nogometašice NK Intera iz Posušja danas su odigrale povijesnu utakmicu na Mokrom Docu. U svom prvom nastupu u službenim natjecanjima ostvarile su uvjerljivu pobjedu.

U okviru 1. kola Druge ženske lige FBiH slavile su na domaćem terenu protiv ŽNK Željezničar 2011 iz Bosanske Krupe rezultatom 6:1.

Mreže protivničke momčadi redom su „parale“ najbolja igračica susreta Matea Galić (4. i 90. minuti), Petra Marić (29. i 53.), Antonela Širić (32.) i Martina Senjak (44.), dok je za goste precizna iz kaznenog udarca bila Azra Suljić (16.).

Unatoč tome što je Željezničar došao bez rezervnih igračica i što je jedno vrijeme igrao s igračicom manje, jer se ozlijedila Ajla Sklaić, dok je Inter morao igrati bez pet bitnih igračica, moramo pohvaliti odličnu igru, a posebno kombinatoriku posuških nogometašica koje su zasluženo slavile i došle do prva tri boda s kojima su zahvaljujući velikoj gol razlici, trenutno na vodećem mjestu ispred Brotnja koje je s 0:2 pobjedilo u gostima Troglav iz Livna.

Upravo je Troglav sljedeći protivnik Inter 29. rujna 2018. godine u Livnu.

Povijesnu utakmicu za NK Inter u zapisniku su se našle: Anamarija Prljević, Iva Čutura, Anica Čutura, Kristina Maras, Matea Galić, Petra Marić, Martina Senjak, Antonela Širić, Antonija Soldo, Klara Galić, Josipa Perić, Matea Begić, Karla Pišković, Valentina Bošnjak, Petra Miloš i Tea Oreč.

Posušje.net

OGLASI

Loading