Select Page

POSUŠANIMA TURNIR PREZIMENA U ŠIROKOM BRIJEGU: Begićima titula najboljih, nagradni fond malom Luki Barešiću

POSUŠANIMA TURNIR PREZIMENA U ŠIROKOM BRIJEGU: Begićima titula najboljih, nagradni fond malom Luki Barešiću

Ekipa Begića pobjednik je malonogometnog turnira prezimena, kojeg je organizirao Sportski centar Pavković u Širokom Brijegu na kojem je nastupilo 45 ekipa, većinom iz Širokog Brijega.

prezimena-turnir-sona-020815

Mjesec dana ekipe su se natjecale za najbolju momčad sastavljenu od igrača istog prezimena. U utakmici za treće mjesto susrele su se širokobriješke ekipe Grbešići i Kraljevići, a više sreće i spretnosti u završnici su imali Grbešići.

prezimena-turnir-sona-0208315

Finalni susret između Begića, ekipe iz Posušja (Gradac) i Kvesića (Široki Brijeg) bolje otvaraju Begići koji su u početnim minutama poveli golom Zvonimira Begića – Ćunde. Do kraja poluvremena Kvesići izjednačavaju i s rezultatom 1:1 se odlazi na odmor. U nastavku puno bolja igra Begića što rezultira novim vodstvom a strijelac je ponovno Zvonimir Begić – Ćunda.

prezimena-turnir-sona-0208115

Kvesići pred kraj utakmice pokušavaju s golmanom-igračem izjednačiti što im se na kraju nije isplatilo. Begići to koriste i kontrama preko Dominika Begića, dva puta, i Zvonimira Begića – Zvone postavljaju konačni rezultat (5:1) i titula najbolje ekipe na prvom turniru prezimena zasluženo odlazi u Posušje.

prezimena-turnir-sona-0208415

Najboljim igračem turnira proglašen je Zvonimir Begić – Ćunda, najbolji strijelac dolazi iz redova Grbešića dok je najboljim golmanom proglašen vratar Kvesića.

prezimena-turnir-sona-0208615

Svakako valja istaknuti da su se sve četiri ekipe odrekle nagradnog fonda od 2000 KM koji će zajedno predati malom Širokobriježaninu Luki Barešiću (obitelji), dječaku koji od svoje 4 godine boluje od rane mioklone encefalopatije i utvrđen mu je stopostotni invaliditet. Liječnički tim preporuča operaciju koja bi trebala vidno poboljšati zdravstveno stanje dječaka pa su ovi humani igrači rekreativci pokazali da žele sudjelovati u prikupljanju novca za operaciju malog Luke.

prezimena-turnir-sona-0208715

Nakon proglašenja najboljih nastavljeno je prijateljsko druženje ekipa u ugostiteljskom prostoru supermodernog Sporskog centra Pavković. Iako se za ovaj turnir prijavio impozantan broj ekipa, organizatori su rekli kako će sljedeću godinu primiti stotinjak ekipa sa područja Hercegovine.
Ovaj jedinstveni turnir su pomogli : Wwin, Mepas, Mikra Matik, MTH Jozić, Pavković paneli, SC Pavković, Namex, Leda, Ataco, Restoran Veseljak, Restoran Kruna, Mesnica Sušac.

Posušje.net/ABCportal.info/FOTO Ivan RAMIĆ

OGLASI

Loading