Select Page

Posušanin Mate Stipić snimio studentski selfie godine!

Posušanin Mate Stipić snimio studentski selfie godine!

Na prostoru između prvog i devetog paviljona studentskog doma Stjepan Radić preko 200 studenata sudjelovalo je u stvaranju povijesne fotografije s kojom žele obilježiti srcu prirastao izgled doma prije njegove rekonstrukcije. U sklopu priprema za Europske sveučilišne igre, dom će biti rekonstruiran, a velika čast fotografiranja ovog događaja prigodno je pripala stanaru i fotografu Mati Stipiću.

Povijesna fotografija Save

Povijesna fotografija Save je svojevrsna najava Radićevih dana koji će se održati 29. i 30. svibnja, a poslužit će i kao naslovnica godišnjaka časopisa Sava.

Iz domskog odbora su izrazito zadovoljni i iznenađeni velikim odazivom i interesom koji su iskazali sustanari.

Stipić_Mate_milenijska

– Duh zajedništva koji vlada na Savi, opet je prepoznat i dokazali smo da možemo ostvariti zacrtane ciljeve te smo sretni što smo realizirali ovako jednu lijepo zamišljenu ideju. Kao članica odbora, htjela bih se zahvaliti svima na sudjelovanju i organizaciji, a posebno našem mladom i itekako perspektivnom fotografu Mati Stipiću, koji je našu ideju realizirao u djelo, rekla je Manuela Ivić.

Lijepa uspomena

U pozivu studentima tražili su da svi dođu u što većem broju kako bi dali podršku projektu i Stipiću koji se boji visina, ali prema rezultatu čini se da nije imao problema s milenijskom fotografijom i studentskim selfijem godine sa 50 metara visine.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što me je Studentski odbor Stjepan Radić izabrao za fotografa ove Povijesne fotografije Save. Svi koju su sudjelovali su odlično surađivali i meni su olakšali posao unatoč velikoj vrućini. Nadam se da će ova fotografija ostati lijepa uspomena ‘stare Save’, rekao je Mate Stipić.

srednji.hr/Foto: Mate Stipić

OGLASI

Loading