Select Page

Ivica i Ivana Bago – Hercegovački kraljevi svadbi!

Ivica i Ivana Bago – Hercegovački kraljevi svadbi!

Ivica Bago, pjevač i kantautor glazbenu karijeru gradi od svoje desete godine. Potvrdu uspješnom albumu Prava ljubav, izdavačke kuće Dallas Records daju brojni nastupi u zemlji i inozemstvu. Bago, pjesmom “Kuća dalmatinska” u duetu s Tomislavom Bralićem najavio je novi album u 2015. godini.

Zahvaljujući odličnom menadžmentu, dobroj reklami i ljudima koji rade u njegovu timu svi ovi uspjesi su imali velikog odjeka. Naime, Ivica i njegova supruga Ivana jedni su od najtraženijih pjevača na svadbama. Gdje god se pojave naprave pravu feštu.

Ivica Bago - pjevač i kantautor

Ivica Bago – pjevač i kantautor

Pretežno nastupaju u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, ali brojne nastupe zabilježili su u Austriji i Njemačkoj. Tako su ove godine nastupali u Posušju, Međugorju, Imotskom, Zagrebu, Beču, Frankfurtu, Mainzu, Makarskoj, Splitu, Dugopolju, Omišu, Dubrovniku, Šibeniku, Osijeku, Livnu i brojnim drugim mjestima na kojima su uz zabavne ritmove do kasnih jutarnjih sati uspješno zabavljali okupljene svatove. A ako je suditi po kalendaru zakazanih gostovanja koji se nalazi na njihovoj službenoj stranici za 2016. i 2017. godinu očekuju ih jednako brojni nastupi.

Ivica tijekom nastupa

Uz Ivicu zabava je zajamčena do ranih jutarnjih sati…

– Traženi smo ponajviše zbog svog odličnog „štimunga“ i veselim zabavama. Uz pratnju svoje supruge Ivane na svakom nastupu nastojimo mnogobrojnu publiku održavati budnom i rasplesanom do ranih jutarnjih sati. A to nam, potvrditi će vam mnogi, ide od ruke.

Ivana i Ivica Bago - Hercegovački kraljevi svadbi 2

Velika podrška mu je supruga Ivana

Unatoč nastupima po svadbama, iz vikenda u vikend, usporedo uspijeva pisati, skladati, uglazbiti i snimati spotove za nove pjesme.

– Ove godine završio sam nove dvije pjesme za koje uskoro snimam video spotove. Pjesma „Prepoznala nisi“ je djelo Željke Galić, koja je nedavno u sklopu „Posuškog lita“ dobila nagradu za svoje djelo na ikavici, a za glazbu se pobrinuo poznati kantautor i pjevač Alen Slavica. Riječ je zapravo o pop-baladi za čiji video-spot će biti zaslužan stručni tim „Foto Mix Video“, a glavnu ulogu u spotu će imati poznata hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

doris-pincic-rogoznica-ecc59eeb6ebf0b11c4091bf22aaeb7b5_view_article_new

Ulogu u spotu će imati poznata hrvatska glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica

Druga pjesma za koju Ivica također planira video-spot je njegovo djelo, i što se tiče teksta i glazbe, pod nazivom „Kruna nevjere“. Za aranžman pjesama zaslužan je Tomislav Pehar iz Zadra, u čijem su studiju pjesme i snimane.

Posušje.net/Foto: Arhiva, Ivica Bago team, Foto Video Mix

OGLASI

Loading