Select Page

POSUŠANIN NIKOLA MARIĆ RASKINUO S BIH PREMIJERLIGAŠEM

POSUŠANIN NIKOLA MARIĆ RASKINUO S BIH PREMIJERLIGAŠEM

Kakanjci će u Mostar putovati u vedrom raspoloženju, jer su na reprezentativnu pauzu otišli sa sedam bodova na svome kontu. Naravno da vrijedi istakniti da je Mladost u posljednja dva meča ostvarila dvije pobjede od 1:0 protiv Željezničara na Grbavici, te Olimpika u Doboju kod Kaknja.

Ipak pod Bijeli Brijeg će Mladost otići bez dvojice igrača. Nikola Marić, krilni hrvatski nogometaš u veljači ove godine potpisao je za ovog bh. premijerligaša, međutim nakon samo šest odigranih utakmica u dresu Mladosti uslijedio je rastanak. Posušanin je prošle sezone odigrao dvije utakmice, a ove godine četiri.

Klub iz Doboja kod Kaknja i 23-godišnji nogometaš jučer su potpisali sporazumni raskid ugovora. Još jedan igrač danas bi trebao raskinuti ugovor, a riječ je o 22-godišnjem Karlu Buhaču, koji je odigrao dva meča za Mladost, te će samo nakon mjesec dana boravka u Kaknju morati da potraži drugu sredinu.

Kako saznaje naš portal, spomenuti igrači su bili financirani od jednog menadžera, a ne kluba, međutim menadžer je odlučio da neće više plaćati iste igrače, te je klub odlučio da im se zahvali, odnosno da sporazumno raskinu ugovor piše Sportsport.ba.

Kako saznaje Sportsport.ba Marić bi moga na Mokri Dolac , dok će Buhač ponovno put Babovca.

SportSport.ba

OGLASI

Loading