Select Page

Posušanin osmislio igru Outverted za Apple i Android app store

Posušanin osmislio igru Outverted za Apple i Android app store

Zabavna igra Outverted zaintrigirala je mnoge, pogotovo nakon što ju je Apple za hrvatski App store izdvojio u kategoriji Nove Igre, gdje se našla na 12. mjestu.

Igru je osmislio Posušanin Alen Vican, koji ju je postavio na App store prije dva tjedna, a već sada ima preko 1 000 preuzimanja.

„Publici se jako svidjela igrica, naišao sam samo na pozitivne komentare i lijepo je znati da se ipak uloženi trud isplatio te da je Outverted naišao na veliku zainteresiranost publike i naravno, čast je što se nalazi na 12. mjestu hrvatskog App storea“, rekao je Vican.

Igra je napravljena za zabavu, a ono što je cilj u Outvertedu je da lopticom ne dodirnete objekte suprotnih boja, dok sama loptica mijenja boju. Igra je, kažu, zarazna, ima preko 30 razina i nije jednostavno doći do kraja.

13239965_10208847198874523_8423765825738637447_n

„Outverted igra je napravljena bez napisane ijedne linije koda, sve je rađeno u programu Buildbox koji ne zahtijeva znanje u programiranju kako bi se izradila igra. Moj cilj je, zapravo, osnovati tim s kojim ću nastaviti izrađivati igre za Android i iOS, a trenutno na svemu radim sam“, dodao je veliki ljubitelj zabavnih igara Alen Vican.

Za sve ljubitelje zabavnih igrica, ovdje je link s kojeg možete besplatno preuzeti Outverted: http://www.onelink.to/outverted

Zavirite u zabavni svijet igara i opustite se uz Outverted.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Ja6buqtGG7Q

Facebook: https://www.facebook.com/outverted/

OGLASI

POSTANI DIO ŽKK POSUŠJE

ŽKK Posušje vrši UPISE u školu košarke! Sve zainteresirane djevojčice mogu se pridružiti našim...

Loading