Select Page

POSUŠJE: 4. humanitarno druženje u Čitluku i ove godine uz brojne posjetitelje

POSUŠJE: 4. humanitarno druženje u Čitluku i ove godine uz brojne posjetitelje

Humanitarnu akciju koju su organizirali mještani mjesne zajednice Čitluk sinoć je ispred područne osnovne škole unatoč jakoj buri obilježio veliki broj ljudi.

Novčana sredstva su se prikupljala kroz kupovinu pića, ali i dobrovoljnim donacijama. Događaj je ovo koji mještani već četvrtu godinu za redom organiziraju za potrebite, osobe s invaliditetom, ali i nažalost i sve češće naglo oboljele sumještane. Tako će i ove godine prikupljena sredstva otići u te svrhe. Kao i prošlih godina ispred područne Osnovne škole Ivana Mažuranića u Čitluku organiziran je zabavni program u kojem su nastupali posuški „AS“ Ivica Bago, Ico Bago, Mokarski tamburaši i mnogi drugi.

Među posjetiteljima i ove godine nisu bili samo Čitlučani, već i mnogi drugi iz drugih mjesnih zajednica naše općine,a li i šire. Organizacijski tim zahvaljuje svim ljudima koji su došli i podržali akciju, ali se zahvaljuju i svim sponzorima ove akcije koji se redovno i rado odazovu na ovu već tradicionalnu humanitarnu akciju. Ono što je možda najljepše i što budi nadu je da su Posušani doista spremni se odazvati na ovakve događaje i priskočiti onda kada je to najpotrebnije. U to nas je sigurno uvjerila sinoćnja humanitarna akcija mjesne zajednice našeg posuškog Čitluka.

Foto/ Mokarski tamburaši

Tekst: Radio Posušje

OGLASI

Loading