Select Page

Posušje bilo domaćin 2. Državnog prvenstva BiH u stolnom tenisu za gluhe i nagluhe

Posušje bilo domaćin 2. Državnog prvenstva BiH u stolnom tenisu za gluhe i nagluhe

Danas je u Posušju održano 2. Državno prvenstvo BiH u stolnom tenisu za gluhe i nagluhe (muškarci i žene) u organizaciji Sportskog društva gluhih i nagluhih “Napredak” iz Posušja.

Među natjecateljima iz Mostara, Sarajeva, Cazina i Posušja, najuspješniji u muškoj konkurenciji bio je Mehmed Muranović iz Cazina. Drugo mjesto pripalo je Ivanu Nikoliću iz Mostara, na trećem mjestu je Hasan Muranović iz Cazina, četvrto mjesto je osvojio Dalibor Bakula iz Posušja.

Kad je riječ o ženskoj konkurenciji, titulu prvog mjesta odnijela je Samra Čengić iz Sarajeva, na drugom mjestu je Fikreta Ćićak iz Sarajeva, treće mjesto pripalo je Almi Mujanić također iz Sarajeva, četvrta je Anita Bakula iz Posušja, na petom mjestu je Jasmina Bečić-Franjić iz Sarajeva, a šesta je Mensada Šašković iz Mostara. Svima njima uručene su zahvalnice, a za prva tri mjesta osigurani su pehari i medalje.

Zahvalnice su uručene i UGS BiH, SUG “Mladost” Sarajevo, UGN Cazin te SUGN “Stari most” Mostar.

Osim dobre igre i pokazanog umijeća s reketom, nije nedostajalo ni lijepog druženja.

Predsjednik Sportskog društva gluhih i nagluhih “Napredak” iz Posušja Dalibor Bakula okupljenima se kao domaćin zahvalio na dolasku, sudjelovanju i druženju, a pobjednicima je uputio čestitke.

Pokrovitelji ovog događaja bili su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH i Općina Posušje, a partner je Udruženje gluhih sportista u BiH.

Radioposusje.ba

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading