Select Page

POSUŠJE: Dnevno-noćni trezor UniCredit i ProCredit Bank

POSUŠJE: Dnevno-noćni trezor UniCredit i ProCredit Bank

Dnevno-noćni trezor UniCredit Bank je samouslužni uređaj koji se koristi za polaganje gotovine u domaćoj valuti radi daljnje obrade i knjiženja na transakcijski račun otvoren kod UniCredit Bank.

Dostupnost i niski troškovi usluge

Moderno poslovanje podrazumijeva fleksibilno radno vrijeme. Usluga dnevno-noćnog trezora UniCredit Bank dostupna Vam je 24 sata na dan i omogućuje poslovanje izvan radnog vremena poslovnica.
Vaše vrijeme je dragocjeno. Uz uslugu dnevno-noćnog trezora UniCredit Bank uvijek ste prvi u redu, nema čekanja.

Uštedite na naknadama. Za gotovinske pologe u dnevno-noćni trezor UniCredit Bank ne naplaćuje se naknada, dok se naknada za gotovinske uplate na šalterima poslovnica UniCredit Bank naplaćuje.
Jednostavnost i sigurnost

Korištenje dnevno-noćnih trezora sigurno je i jednostavno.

Vrata za umetanje pologa u dnevno-noćni trezor otvorit će se nakon Vaše identifikacije DNT karticom. Nakon umetanja pologa u sigurnosni mehanizam vrata dnevno-noćnog trezora se automatski zatvaraju, a polog se deponira u spremnik / sef.

U dnevno-noćni trezor možete polagati isključivo gotovinu u domaćoj valuti u DNT vrećicama UniCredit Bank zajedno sa specifikacijom gotovog novca i pravilno popunjenim uplatnim nalogom u korist transakcijskog računa otvorenog u UniCredit Bank.

Gotov kovani novac nije dopušteno polagati u dnevno-noćni trezor.

Dnevno-noćni trezor UniCredit Bank možete koristiti na sljedećim lokacijama

Mostar, Dubrovačka 4 (zgrada Mostarka);
Mostar, 24satna zona u Mepas Mall-u;
Sarajevo, Zelenih beretki 24 (24satna zona);
Sarajevo (Ilidža), Mala Aleja 10, 24satna zona;
Sarajevo (Otoka), Dr.Fetaha Bećirbegovića 23A (24satna zona);
Bihać, V Korpusa bb (24satna zona);
Banja Luka, Prvog Krajiškog Korpusa 39 (24satna zona);
Tuzla, Džafer Mahala 53 – 55 (24satna zona);
Široki Brijeg, fra Didaka Buntića bb (24satna zona – sportska dvorana)
Ljubuški, Kralja Zvonimira bb (24satna zona);
Grude, Dr.Franje Tuđmana 124 (24satna zona);
Vitez, Petra Krešimira IV (24satna zona);
Čitluk, Kralja Tvrtka 1.
Posušje, Fra Grge Martića 28(24satna zona)

Više detalja možete dobit od Vaše kontakt osobe u UniCredit Bank.

ProCredit Banka

ProCredit Bank je danas, u okviru poslovnice u Posušju, na adresi Fra Grge Martića bb, otvorila samouslužnu Zonu 24/7. U samouslužnim Zonama klijentima je omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Pored Posušja, klijenti ProCredit Bank mogu koristiti Zone 24/7 u poslovnicama Banke u Banjoj Luci, Sarajevu, Zenici, Mostaru ili Bijeljini.

Uvažavajući vrijeme svojih klijenata, u svim Zonama 24/7 ProCredit Bank nastoji ponuditi usluge transakcijskog bankarstva, bez obzira na radna vremena poslovnih jedinica. U okviru Zona 24/7 klijentima su na raspolaganju bankomati za isplatu i uplatu gotovine, zatim depozitni sefovi, posebno značajni za poduzetnike, mala i srednja poduzeća, a koji omogućavaju pologe gotovog novca i pazara. Tu su i terminali za elektronsko bankarstvo i dobivanje korisnih informacija o uvjetima i ponudi banke.

Postojeće Zone 24/7, u ProCredit Bank su samo početak ulaganja u modernizaciju poslovne mreže i najnoviju opremu. „Dosadašnja iskustva nam pokazuju da su klijenti vrlo zadovoljni izgledom renoviranih poslovnih jedinica, a Zone 24/7 doživljavaju kao podršku u što bržem obavljanju svakodnevnih poslova u banci. U prvom mjesecu od otvaranja svake od Zona 24/7, klijenti su obavili 20% svojih svakodnevnih transakcija upravo u Zoni 24/7, što je za nas pokazatelj visokog interesa naših klijenata. Napominjem da i štediše Banke cijene dugoročna ulaganja naše Banke, a posebice savjetodavne usluge koje im naši zaposlenici u novom ambijentu mogu pružiti“, izjavila je Maja Mehmedović, izvršna direktorica ProCredit Bank.

ProCredit Bank poziva sve zainteresirane da posjete samouslužne Zone 24/7 u Posušju, Bijeljini, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici ili Sarajevu i obave svakodnevne transakcije bez čekanja u redovima, na brz i pouzdan način.

Posušje.net

OGLASI

Loading