Select Page

Posušje na Bjelavama srušilo prvoligaša Čapljinu

Posušje na Bjelavama srušilo prvoligaša Čapljinu

Nogometaši HŠK Posušje slavili su protiv Čapljine u prijateljskoj utakmici rezultatom 1:2.

Utakmica je igrana na stadionu Bjelave u Čapljini, a Posušje je pokazalo da se može nositi s jakim prvoligašima. Prvo poluvrijeme nije donijelo ništa značajno. Završilo je bez golova.

U drugom djelu Posušje je igralo odličan nogomet i lakoćom je pariralo prvoligašu s Bjelava. Domaći strateg bio je iznenađen spremnosti drugoligaša s Mokrog Doca. Veliku pobjedu nad vrlo jakom ekipom Čapljine donijeli su Dario Stipić i Stipe Soldo, a za domaće je pogodio bivši kapetan Hšk Posušje Nikola Leko. Napomenimo da je Čapljina prošle godine bila u vrhu Prve lige FBiH,a ove godine je dovela još nekoliko kvalitetnih igrača.

Zaista navijači Posušja nemaju što brinuti za sljedeću sezoni, jer odavno Posušje nije imalo spremniji i opasniji sastav. Trener Posušja nakon utakmice bio je jako zadovoljan igrom i zalaganjem svoje momčadi.

Ovo je bio prvi prijateljski susret izabranika Lea Sliškovića, nakon što im je u subotu otkazalo Dugopolje. Sljedeći protivnik na pripremama biti će Hnk Tomislav iz Tomislavgrada.

Posušje.net

OGLASI

Loading